Üdv mindenkinek! Kicseréltem a Fesszabályzómat egy hasonló wattszàmura de erősen melegszik. Öt perc járatás után az újjamat alig tudom rajta tartani. Egy 650 es raptorost had kérjek meg arra h 5 perc melegítés után újját rátenné fesszabályzójára h mennyire melegszik? Köszi előre is!
Sziasztok! '01 -es 650es Raptoromba nem működik rendesen az üzemenyag visszajelzőm. (lámpa ég folyamatosan) . Alkatrészt keresek hozzá,de nem találok! Köszönöm a segítséget!
Akkor először töltés mérés multiméter motor bemelegítve 3000es fordulaton már 14 volt körül kell mutasson felkapcsolt lámpával.. ha kevesebb kicsivel v sokkal akkor először a feszszabályzóra gyanakodj...
Egyébként Budapesten vagyok és 7 ezer az ára. Adatlap élérhetőségem
Attis
Köszi! Valami más gond is lehet mert a parkolóban be kellett bikázni. Mintha a generátor nem töltene. Menet közben ha tompitottat kapcsolok a fordulatszám mérő kikapcsolt. Miskolci vagyok de vannak ismerősök mindenfelé.Mennyiért adod és merre lakasz?
Hali,
Szerintem nagyrészt bármelyik relé jó lehet hozzá aminek a terhelhetősége annyi v több mint a tied.. Asszem nekem van itthon valamilyen megnézzem? merre vagy
Szia,
Ha egy Suzuki márkaszervizben nem... amire nagy az esély tudtommal csak egy ember segíthet neked bár elég messze van tőled. Csunderlik Csaba a neve és itt: http://www.prop-tech.hu/hu/elerhetoseg/ érheted el.
Csak neki van elméletileg stekkere a motorodhoz hogy gépre rakja. Én is ott tudtam beállíttatni, full professzionális szakember!
Sziasztok!
Heves megyei vagyok,errefelé hol tudom beállíttatni a Raptorom szoftverét?
Történt ugyanis,hogy vettem rá Leo Vince dobokat és felment az alapjáratom 2600-ra
Köszönöm!
Egy 650-es raptorról lenne szó. Valaki meg tudja mondani, hogy az első telóba milyen méretű az álló és a csúszópersely? Égen földön nem találok hozzá. :(
Bocsi hogy elszeleltem de késésben voltam. Majd tarthatnánk valamikor egy mini talit a városban..