Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ti mit nevettek?!
Ti nem értetek hozzá,maradjunk ennyiben!
Senki sem állította az ellenkezőjét!
Vagy igen?!?
Akkor azt nem kell figyelembe venni,mert nem ért hozzá!
Sziasztok.Én nem akarok beleszólni,annyira nem értek hozzá,de szerintem a Hondánál jobb motor a világon nincs
A jó munkához idő kell!
Ahogy elnézem a vasaikat, nem is várható hamarabb!
2025 körülre ígérnek hadra fogható,talán versenyképes motorokat!
Addig továbbra is csak robogókat gyártanak!
Akkor nem tudunk mit tenni...várunk!
Miért,Te mit vártál a legkisebb Japán motorgyártótól?!?
Majd felnőnek a nagyokhoz,csak idő kell nekik!Türelem rózsát terem!
hát igen én se nevezném motornak...zöld? meg Ninja? milyen az.....
De azt biztonsággal tudja!
Én a" lassan járj,tovább érsz" elvet vallom,ezért vettem ilyen "motort"!
bazd bele a tiszába de az a legjobb ha úgy ugrasz bele ha rajtad van

http://www.katayunga.hu/
mindegy majd bevárunk ha lemaradsz...nem bírnak azok a Ninják menni sehova
Pedig itt vagyok a sz@rommal!
Neked milyen motorod is van? Kawasaki? áááááááááááá akkor Te nem lehetsz itt
nem kéne szerintem
A Tesco-ban van egy tisztító. Ahogy belépsz, kb. az üzletsorok középrészén. A neve most hirtelen nem ugrik be... De annyi a lényeg, hogy én anno oda vittem kitisztitatni a bőrkabátom. Igaz, az nem motoros cumó, de lehet hogy azt is ki tudják tisztítani. Egy próbát sztem megér. Ha arra jársz, majd kérdezd meg.
BlazR! Ma levettem a vezetőűlést,hogy beállítsam saját részemre de maradt a középső állásba,így jó. De nem is ez a lényeg,hanem meglepődtem,hogy nincs alatta az aksi.A kis cbr-en ott van. Nekünk a tank alatt van? Ahoz,hogy le ellenőrizzem az aksit akkkor le kell venni a tankot?
Cső! Igazából a belsejét akartam tisztítani, kívülről tudom hogy kell. De asszem hagyom a picsába
Helló Mortis! A bőrruha tisztítása kényes kérdés, ugyanis nem dobhatjuk be a mosógépbe. Külsőleg legegyszerűbb a szappanos víz és két rongy használata. A megnedvesített ronggyal ledörzsölöd a koszt, azután a másikkal szárazra törlöd. Egyszerre csak kis területet tisztíts, nehogy a bőr beszívja a vizet. Ha nem érsz rá, vagy nem akarsz ezzel pepecselni, rengeteg jobbnál jobb speciális bőrtisztító szer közül választhatsz. Ennél a műveletnél az a legfontosabb, hogy a tisztítás végén mindenképpen töröld át a ruhát méhviasszal, vagy más hidratáló szerrel, ami regenerálja, egyben impregnálja a bőrt. A bőrruha belsejének tisztításánál szintén szerencsés, ha a bélés kivehető. Az ugyanis mosógéppel mosható, és száradás után visszarakható. Ha a bélés fix, akkor ajánlatos szakemberhez fordulni. Az erre szakosodott cégek speciális tisztítási eljárással, extrém esetben a bélés kibontás utáni mosásával, esetleg cseréjével oldják meg, hogy a ruha ismét olyan higiénikus legyen, mint új korában. Fix bélésű bőrruháknál a belső otthoni tisztítása rendkívül körülményes, szakértelem nélkül pedig akár maradandó károsodást is okozhatsz a ruhában!
Cimbik! Bőrruhát ki lehet mosni sima vízbe anélkül hogy baja lenne?