Még csak 23 óra van . Gyorsítópumpás karbi azt jelenti , hogy mikor hirtelen gázt húzol , bespriccel egy kis üzemanyagot is , hogy ne szegényedjen el .
értem, de mégicsak jó rá a 2t karbija is, legalábbis azt írják...mindegy, újat semmiképp nem vennék, bontott meg amiből van ugye..., tm33 4t, nemtudja esetleg valaki hogy milyen motorba volt gyárilag?
hát igen, maradok egyenlőre ennél...
amúgy miért gyorsító pumpás? ezt nem értem, és mielőtt...szóval láttam már tm-et legalább egy tucatot..pont ma szedtem szét egyet..hol van benne a pumpa, miért ez a neve?
Hát akkor vagy ki hozod a maximumot ebből a karbiból és igy használod hogy kicsit torpan vagy pedig veszel majd rá egy síktolattyús gyorsító pumpás mikuni tm-et.
az a baj hogy ez nem csak a benzin függvénye, a síktolattyús karbinak más a kialakítása, más a levegő áramlás sebessége-így a keveréké is, tehát hiába fullad bele a benzinbe ezzel a karbival attól nem lesz jó..közbe olvasok külhoni fórumokat, meg leírásokat, és kezd világos lenni mi miért van...
Szakirodalom azt írja , hogy ha egy karbi-ból kiveszed a főfúvókát és beindítod , negyed gáz felett bele kell fulladnia az anyagba . Ha nem így történik kicsi a kehelycső ( fúvóka tartó ) .
ar350, 82es évjárat
nem eredeti kipuff volt rajta, amit még jól be is csuktunk, aztán torpant szegényke, de megoldottam
nyitott kipuffal igazi vadállat volt, persze a 82es szinten
nem tudom milyen lett volna spriccli nélkül...... de szerintem nem sokat ért az neki
Az még korán sem biztos hogy a tied is gyorsíttó pumpás mint a Taki-é Meg hát azt azért ne felejtsük el hogy jó gázreakciója a síktolattyús karbiknak van.
Mennyibe van ?
egyébként a sima 2t, jó lenne, xrsonly-n legalábbis olyat árulnak link
http://www.mikuni-topham.de/EN...
amúgy miért gyorsító pumpás? ezt nem értem, és mielőtt...szóval láttam már tm-et legalább egy tucatot..pont ma szedtem szét egyet..hol van benne a pumpa, miért ez a neve?
nem eredeti kipuff volt rajta, amit még jól be is csuktunk, aztán torpant szegényke, de megoldottam
nyitott kipuffal igazi vadállat volt, persze a 82es szinten
nem tudom milyen lett volna spriccli nélkül...... de szerintem nem sokat ért az neki
Milyen véleménnyel vagy róla ért valamit az hogy spriccelte a benzint?