masteron lehet nem fog kelleni a fuvoka mert ma kimentem vele be volt melegedve a motor es nem torpant nem durrogot alacsony furdulatrol hirtelen gazra se....szerintem joo lesz nezd meg a videot http://youtu.be/bemd-qFZA0k
helló, repsol rider 20w50 szerintetek milyen? Elég olcsó, teljesen ásványi, 1800forint/liter, neten annyit írnak róla hogy főleg öreg motorokhoz ajánlott, meg csopperekhez..szerintetek merjem beletenni az xr-be? -ami ugye most lett felújítva, de ugye füstöl..
Másik lehetséges olaj meg a motul 3000 20w50..azt gondolom ismeritek, full ásványi az is..csak azzal az a baj hogy 3300literje...kis különbség. Szerintetek?
Hát az XLR-hez kellene komplett henger, de minimum szelephimba. ezen kívül ami érdekel az a gyári hátsó sárvédő, első fékből ez az, 17 ráf küllőkkel, és ford. szám mérő.
na ma meghozta a postas a lamellakat.....joo ez az uzlet....tegnap delutan adtak fel kassan a csomagot es mar reggel nalam is van jool emlekszek hogy osszerakasnal megkell olajozni kicsit a lamellakat?
nekem elsősorban azért kell hogy tudjak rá egy kisebb csomagot tenni
szóval én terveztem valami kis füleket vagy akasztót vagy tökömtudjamégnit tenni rá amivel fel tudok pókozni, egy belsőt vagy egy lábcsprayt vagy ilyesmit
szóval ha ez nem jön össze akkor lehet az a sima merevítés
a mézet 1500ért adom, az a merevítő nem tudom mennyit ér, de majd még beszélünk róla
előbb a tyúkudvar kerítés van.
után a bütykölök ilyenekkel
a sárvédőn van az a hajlat azt jó szar lesz lekövetni
csinálhatták volna egyenesre is akkor sokkal egyszerűbb lenne
Másik lehetséges olaj meg a motul 3000 20w50..azt gondolom ismeritek, full ásványi az is..csak azzal az a baj hogy 3300literje...kis különbség. Szerintetek?
szóval én terveztem valami kis füleket vagy akasztót vagy tökömtudjamégnit tenni rá amivel fel tudok pókozni, egy belsőt vagy egy lábcsprayt vagy ilyesmit
szóval ha ez nem jön össze akkor lehet az a sima merevítés
a mézet 1500ért adom, az a merevítő nem tudom mennyit ér, de majd még beszélünk róla
bár eléggé hiányos a kínálat,már csak selyemfű méz van, az akác és a vegyes elfogyott
már ha halogén az izzó(foglalat)
után a bütykölök ilyenekkel
a sárvédőn van az a hajlat azt jó szar lesz lekövetni
csinálhatták volna egyenesre is akkor sokkal egyszerűbb lenne