Azt hittem, hogy a vastagabb résznél lett levágva. Egy LEO V. dob van a motoromon, ami a gyári csőre lett ráhegesztve, kb így vághatták le azt is. Vagyis nekem megvan a folytatása. Ne add oda senkinek, majd, ha legközelebb arra járok, akkor beugrok érte!
Láttam, hogy kereste egy manus a véget külön. Azért léptem át gyorsan ide, hátha itt hamarabb megtalállak. (és nem adod neki oda) Tegnap voltam felétek, tehát tudtunk volna találkozni is! Tudsz linkelni egy képet, hogy milyen a dob belülről?
tuning szar .....valami adminisztracios systemmel van problemajuk nos nemtudnak kuldeni semmit...de ma vissza mondtam a rendelest es rendeltem mashonnet
jóó kis hétvége volt masteron csettegtem meg csattogtam nekem csak az olajat fosta a gép, ini jobbulás:) legutobb mikor szapora volt rajtam már nem volt kedvem a nap végén papirt emelni a valagamhoz olyan fájdalmaim voltak de hál istennek másnapra minden ok volt..
Hidegen indult kisalapjáratipötyögős hangja van :D Gondoltam felrakom, hátha kihallatszódik belőle valami nem oda való :D nem profi felvétel és nem fikázást szeretnék kérni :D csak véleményeket akár pozitív akár negatív :))
hat meg mindig semmi.....ma irok nekik hogy mar el e kuldtek es hogy heten meg e kapom mert ha nem akkor lemondom a rendelest es rendelek mashonnet de akkor csak lamellak lesznek plehek nem
amúgy kb fél órája adtam el a fényes végét
az is kellett volna?
Már ezerszer hívtalak! Tegnap MÁSÁtól elkértem a számodat. Kellene 1-2 kép a dob belsejéről, hogy mekkora munka összehegeszteni.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Hidegen indult kisalapjáratipötyögős hangja van :D Gondoltam felrakom, hátha kihallatszódik belőle valami nem oda való :D nem profi felvétel és nem fikázást szeretnék kérni :D csak véleményeket akár pozitív akár negatív :))
Ha esetleg tudtok bontott 250es XLR/XR-t szóljatok légyszi. Fontos lenne.
legyengített a fosókór aztán az átlagtól is többet kellett szuszogni
majd írok mikor vagyok ott