Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok. de azt a fényes végét sajna már nem kapod meg.
Azt hittem, hogy a vastagabb résznél lett levágva. Egy LEO V. dob van a motoromon, ami a gyári csőre lett ráhegesztve, kb így vághatták le azt is. Vagyis nekem megvan a folytatása. Ne add oda senkinek, majd, ha legközelebb arra járok, akkor beugrok érte!
koszi szepen
belső része tök faca nincs kiégve így néz ki kívülről:
Láttam, hogy kereste egy manus a véget külön. Azért léptem át gyorsan ide, hátha itt hamarabb megtalállak. (és nem adod neki oda) Tegnap voltam felétek, tehát tudtunk volna találkozni is! Tudsz linkelni egy képet, hogy milyen a dob belülről?
holnapig hiába hívsz, sógor autójában hagytam a telefonom hétvégén
amúgy kb fél órája adtam el a fényes végét
az is kellett volna?
Hali INI!
Már ezerszer hívtalak! Tegnap MÁSÁtól elkértem a számodat. Kellene 1-2 kép a dob belsejéről, hogy mekkora munka összehegeszteni.
kb jól vagyok nekem majd 2 napig tartott az örömmámor, éjjel sem mertem aludni
Tiger grat. az éxerhez balesetmentes kilómétereket hozzá és egy vagon benzint!
tuning szar .....valami adminisztracios systemmel van problemajuk nos nemtudnak kuldeni semmit...de ma vissza mondtam a rendelest es rendeltem mashonnet
ezek valami tuning lamellák h ennyit kell várnod?
jóó kis hétvége volt masteron csettegtem meg csattogtam nekem csak az olajat fosta a gép, ini jobbulás:) legutobb mikor szapora volt rajtam már nem volt kedvem a nap végén papirt emelni a valagamhoz olyan fájdalmaim voltak de hál istennek másnapra minden ok volt..
vélemény?:D

http://www.sportmotor.hu/motor...

Hidegen indult kisalapjáratipötyögős hangja van :D Gondoltam felrakom, hátha kihallatszódik belőle valami nem oda való :D nem profi felvétel és nem fikázást szeretnék kérni :D csak véleményeket akár pozitív akár negatív :))
na megrendeltem mashonnet a lamellakat.....remelem van nekik raktaron es mar szerdan vagy csutortokon meglesz....49 euro
na most van a szezonja a fosokornak.....havert is elkapta
hat meg mindig semmi.....ma irok nekik hogy mar el e kuldtek es hogy heten meg e kapom mert ha nem akkor lemondom a rendelest es rendelek mashonnet de akkor csak lamellak lesznek plehek nem
Sziasztok!

Ha esetleg tudtok bontott 250es XLR/XR-t szóljatok légyszi. Fontos lenne.
Na mi a helyzet kuplung ügyben?
hétvégén mászkáltunk, de többet álltunk mint mentünk
legyengített a fosókór aztán az átlagtól is többet kellett szuszogni
ma mivan senkivel nem tortent semmi?.....igaz mindenki motorozik
gerecsemotornál tuti van ujj is használt is ez Tarjánba van
ok
majd írok mikor vagyok ott
Igen.De ha lehet a huszasra küldj mivel a harmincas nem megbízható.Küldtem mailt.
a számod az ami harmincas és 197 a vége?
Ok.Végül is jöhetsz érte bármikor,ha erre jársz.Hét közben egész nap szinte bent vagyok a városban.Dobsz egy sms-t és találkozunk.