Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De az a középső kép miért van fejtetőn?
A kartervédő is fölkerült
ma tertem egyet haver XT-vel....hat nem igen vettem eszre hogy alulrol jobban menne csak azt hogy rovidek voltak a sebessegek 5 be meg akartam rakni tovabb....mondjuk hatul nagy lanckereke van viszont elejet nem emelte
ilyen van nekem is az XL-en...el tort most mar csak disznek van
köszi!
most már kb képben vagyok
érdekelne csak ki tud tágulni annyit hogy rámenjen az enyémre....
kedden merre vagy? akkor tuti megyek kőrösre olyan 10-11 felé
de akár egyéb napokon is jó nekem, most már lehet motorozni
A képek a merevítőről
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xr_400_surgosen_elado-5253
115
Megvan a cső.13 mm vastag "csöcsön"volt,gyári szorítóbilincssel.5 cm hosszú,és rugalmas nem kemény.Ha gondolod....
szerintem 20 euro korul van...naluk legalabb is
Rendben köszi
Most néztem itt csepelen is van bowden készítő cég lehet majd elviszem oda ha nem találok vagy túl drága lenne az új
Felhoztam a sárvédőt merevítővel együtt ,délután teszek fel róla ide képet
masteron hétfőn beszélek ezzel a taggal akit radir ajánlott előtte felhívlak majd ok? ha addig nem alakulna a kuplung bowdened
ha esetleg boltokban kérdezősködnél, akkor rákérdezhetnél a pd04-es xl600-as légszűrőjére is
mi meg avval vagyunk gondban
kuplungbowdent kecskeméten csinálták meg havernak 2000ft volt a belső rész kicserélése
Sziasztok!Nem tudja esetleg valaki hogy honnan tudnék új kuplung bowdent szerezni a domihoz?
ilyesmi zaj nálam is elö szokott fordulni berugás után nem mindig ezzel együtt az alapjárat i emelkedik valamelyest de ha hagyom pár percet és újra indítok minden rendben bár ez 50 indításból 1 szer ha előfordult... amióta meg tűszelepet cseréltem nem csinálta lehet összefüggés a zaj és a tűszelep között?
Remek örülök h sikerült össze állítani a paripát Vasárnapra nálam is tiszta lesz a terep
szevasz, tegnap este összeraktam, ma reggel feltöltöttem olajjal és kerültem vele egy kisebb karikát. príma lett a kuplung.
tuti kapsz náluk hozzá. van egy mobilszámom a csókához, aki az alkatrészeket intézi, holnap átküldöm SMS-ben, mert kinn van a kocsiban a névjegye és már nincs kedvem kimenni. ma családi progi volt és holnap is az lesz, de vasárnapra szabadnapot kaptam.
számodat elmentettem
ilyen furcsa zakatolos lett
hat igy ezt nehez megmondani de valami biztos megnyekkent benne
Helló mindenki tanácsot szeretnék kérni tőletek mai napon megmásztam egy nagyobb dombet az XR 650 L -el és mikor már fenn voltam egyszer csak tök zajos lett a motor mi lehet a baja szerintetek biztonság kedvéért leállítottam és csak max 100métert mentem vele utánna de tök zajos lett van ötletetek?
nekem 10w40 valvoline volt ami nem passzolt
ja, néztem úszószintet is...13-13,3-4mm körül volt, tolómérővel sok mérés után...egy picit hajlítottam rajta, így lett 12,5-6-7..a gyári érték meg 12,5..de tökmindegy mert ettől nem lett jó, meg miért is lenne...holnap ha lesz fél órám felfúrom 60ra az alapjáratit..lesz ami lesz.
asszem én is cserélek olajat, új motor ide vagy oda, 20w50-t nézek szerintem, de semmiképp nem 10w40et, valamit ajánlotok esetleg?
valvoline motorcycle 20w50
állítólag ettől minimálabb olaj már nincs is