brembo kereke sm szet eladó!
komplet kereket adok gumistól és tárcsástól a gumik jó álapotva vannak! 25e
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Ha nem technikai hiba, akkor simán rá kell jönni a trükkjére, én hasonlóképp jártam az enyémmel mikor megvettem.
Próbáld ki a következőket amikor leáll ahogy írtad:
Gyújtás le
Benzincsap elzár
Csumagáz, majd átszellőztetés (rá rúgni 5-6 rúgást)
Gyújtás vissza
Ha hideg még akkor szívató ki ha nem hideg akkor természetesen nem kell a szívató ,) és indít.
Ahogy indul csap kinyit ;) különben leáll
Az sem mindegy ezeknek a drágaszágoknak hol van megrúgva, így a tapasztalatszerzős időszakban tud combosodni az ember :] engem még most is meg szokott néha viccelni
Köszi :]
Nincs igazán vele semmi gond (kopp kopp), néha bevágja a hisztit ha hanyagolva van de ha kiengeszteli az ember utána már olyan mint a kezesbárány
Segítséget szeretnék kérni,Rikizuzda barátom érdeklődik egy szlovákiai motor után de nem nagyon tud kommunikálni az emberünkkel.
Ha tudnál segíteni akkor adj már egy elérhetőséget ,MSN,Skype?
Előre is kösz
azt hiszem ezt tényleg átengedem azoknak akik értenek hozzá :D nem akarok valamit elrontani rajta, féltem :DD de nagyon szépen köszönöm a segítséged :)
hidegen bedugsz egy hézagolót a résbe aztán meglátod
majd a szakértők megmondják hogy kell szakszerűen
mert én nem nézem a jeleket hanem csak azt hogy mikor engedi el a himba a szelepet aztán mérek
szívó passzos 0,1mm kipuff meg nem passzos 0,1mm(0,15 ne férjen alá)
Szia!
2011 es ár:6900ft
Az xr 400 kupplungbovdenen egy menetes fém cső van 2db anyával,amivel a blokkhoz rögzited,ill ezzel is tudsz állitani rajt!
tudtommal nincs hozzá utángyártott.
de magát a bovdent ki lehet bent cserélni,kb 1500pénz(forrasztós bütyökkel!)
komplet kereket adok gumistól és tárcsástól a gumik jó álapotva vannak! 25e
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu