Szevasztok valaki nem tudja véletlenül hogy mennyi lehet egy új honda xr 400 kuplung bovden? Vagy esetleg ha valakinek van feleslegben egy használt de kiváló állapotú az ne tartsa magába a dolgot! Előre is köszi a segítséget!
5 nap? hat remelem a heten megkapom mer ma csak a karbi kell es kesz a gep....mikor a vez.lancot kuldte innet valaki az eleg hamar megjott....feladastol szamitva a 3. napon mar asszem
Most jöttem meg a postáról és a sírás fojtogat Itt a fővárosba egy nagynak számító postán felakartam adni a csomagod és nem tudtam mert 8 postai dolgozóból 1 se tudta hogy kell kitölteni egy külföldi utánvételes csomag papírját ott tanakodtak a csomag felett fél órát és arra a megoldásra jutottak hogy menjek haza és holnap reggel menjek vissza mert holnap délelőtt fog dolgozni az az ember aki tudja hogy kell csomagot küldeni külföldre
jaaaaa :D igen, erdőben legtöbbször lefulladt :D vagy elborultam vele vagy gyorsan állítottam le, szóval akkor az a lényeg hogy ha gombbal állítom le akkor 20-30mp-ig "szellőztessem" ha pedig lefullad akkor pedig dekomresszort behúzva gázt is húzva pár rúgást amíg el nem indul jól értem ugye?:D
amúgy akkor majdnem jól próbálkoztam vele, mert fulladás után mikor meguntam már a rendes berúgási módszert, akkor úgy csináltam, hogy dekompresszorkart behúztam és úgy rugdostam 3-4et majd elengedtem és úgy rúgtam rá 1 normált és ezt próbáltam ismételgetni, csak akkor ehhez még hozzá kell rakni a csuttra húzott gázkart :D
nem úgy szívja meg hogy csucsug a benzinben
pl nekem olyan a gép hogy ha megzavarom és lefullad vagy egyből leállítom szellőztetés nélkül alig indul be
de ha járatom alapjáraton 20-30 másodpercet egyből beindul
dekompresszor behúz majd full gázon 3-4 rúgás és indul "megszívott" állapotban is
hát túra közbe nem hiszem hogy megszívja magát, de egy opciónak nem rossz, amit mondtál :) am. olvastam, hogy lehet karburátor, dekompressziós erő hiba vagy mi :D meg esetleg gyújtás hiba is. valamelyik aktuális lehet akár nálam is?
lehet megszivja magat.....ilyenkor probald meg hogy a dekompresszort behuzod gazt tokig huzod es rarugsz parat hogy kiszellozon a blokk...persze benzint csukd el
Sziasztok. Lenne egy olyan gondom, hogy van egy 92'es XR 600 R-es Hondám, nincs vele sok gond, csupán annyi hogy nagyon nehéz elindítani. Hidegen (végülis érthető okokból) kb 10 rúgásra sikerül elindítani, azonban ha véletlen előbb veszem vissza a szívatót akkor ugye lefullad, és kb 15-20percnyi rugdosás után sikerül beindítani. Terepen vagy mikor már felmelegedett mentem vele, és leállítom vagy leáll akkor pedig ugyan csak 20-25percig kell szenvednem mire sikerül újra bepöccenteni. Ehhez kellene egy kis segítség, hogy mi a túró lehet a baja. Olvastam már hogy másnak is volt hasonló baja, csak megoldást nem találtam rá a kommentek között. Ezen kívül pöpec kisgép szerintem, első nagymotorom :) szeretem is csak hát ez a beindítás egy túra közepette egy kicsit élményromboló de főleg fárasztó :SS. Szóval ha valakinek van valami ötlete azt nagyon megköszönném :((
Hali!Tiger most dobozolom a cuccaidat de viszont van egy nagy gond most vettem észere miközben csomagoltam a kormányon van egy hajszálrepedés valószínűleg attól hogy sokat hajlítgatták vissza mikor elestek vele (valószínüleg azért jutottam hozzá ilyen olcsón )
Ne haragudj de én ezt a kormányt így nem küldöm el mert nem akarom hogy bárkinek baja legyen belőle.
Remélem hogy így működni fog, és nem kell alkatrészt cserélni :D
Köszi még egyszer :)
ha nem indul 2 rúgásra akkor szellőztess
gondolom megkeresed a felső holtpontot indításnál
amúgy akkor majdnem jól próbálkoztam vele, mert fulladás után mikor meguntam már a rendes berúgási módszert, akkor úgy csináltam, hogy dekompresszorkart behúztam és úgy rugdostam 3-4et majd elengedtem és úgy rúgtam rá 1 normált és ezt próbáltam ismételgetni, csak akkor ehhez még hozzá kell rakni a csuttra húzott gázkart :D
pl nekem olyan a gép hogy ha megzavarom és lefullad vagy egyből leállítom szellőztetés nélkül alig indul be
de ha járatom alapjáraton 20-30 másodpercet egyből beindul
dekompresszor behúz majd full gázon 3-4 rúgás és indul "megszívott" állapotban is
Ne haragudj de én ezt a kormányt így nem küldöm el mert nem akarom hogy bárkinek baja legyen belőle.
Köszi