Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért holnap reggel mondj el egy imát
na akkor bizok benne heten ide er
Szevasztok valaki nem tudja véletlenül hogy mennyi lehet egy új honda xr 400 kuplung bovden? Vagy esetleg ha valakinek van feleslegben egy használt de kiváló állapotú az ne tartsa magába a dolgot! Előre is köszi a segítséget!
Nekem is 3-5 napot mondtak elsőbbségivel simán pedig 5-10 nap
5 nap? hat remelem a heten megkapom mer ma csak a karbi kell es kesz a gep....mikor a vez.lancot kuldte innet valaki az eleg hamar megjott....feladastol szamitva a 3. napon mar asszem
esetleg még szelephézag és gyertya ellenőrzés........
köszönöm a segítségeket! :))

Remélem hogy így működni fog, és nem kell alkatrészt cserélni :D

Köszi még egyszer :)
Azt mondták ha holnap sikerül feladni akkor kb 5 nap múlva kapod kézhez.
Most jöttem meg a postáról és a sírás fojtogat Itt a fővárosba egy nagynak számító postán felakartam adni a csomagod és nem tudtam mert 8 postai dolgozóból 1 se tudta hogy kell kitölteni egy külföldi utánvételes csomag papírját ott tanakodtak a csomag felett fél órát és arra a megoldásra jutottak hogy menjek haza és holnap reggel menjek vissza mert holnap délelőtt fog dolgozni az az ember aki tudja hogy kell csomagot küldeni külföldre
de mielott leallitod zard el a benzint.....es ha szellozteted akkor is
eccerűen:
ha nem indul 2 rúgásra akkor szellőztess

gondolom megkeresed a felső holtpontot indításnál
jaaaaa :D igen, erdőben legtöbbször lefulladt :D vagy elborultam vele vagy gyorsan állítottam le, szóval akkor az a lényeg hogy ha gombbal állítom le akkor 20-30mp-ig "szellőztessem" ha pedig lefullad akkor pedig dekomresszort behúzva gázt is húzva pár rúgást amíg el nem indul jól értem ugye?:D

amúgy akkor majdnem jól próbálkoztam vele, mert fulladás után mikor meguntam már a rendes berúgási módszert, akkor úgy csináltam, hogy dekompresszorkart behúztam és úgy rugdostam 3-4et majd elengedtem és úgy rúgtam rá 1 normált és ezt próbáltam ismételgetni, csak akkor ehhez még hozzá kell rakni a csuttra húzott gázkart :D
nem úgy szívja meg hogy csucsug a benzinben
pl nekem olyan a gép hogy ha megzavarom és lefullad vagy egyből leállítom szellőztetés nélkül alig indul be
de ha járatom alapjáraton 20-30 másodpercet egyből beindul
dekompresszor behúz majd full gázon 3-4 rúgás és indul "megszívott" állapotban is
hát túra közbe nem hiszem hogy megszívja magát, de egy opciónak nem rossz, amit mondtál :) am. olvastam, hogy lehet karburátor, dekompressziós erő hiba vagy mi :D meg esetleg gyújtás hiba is. valamelyik aktuális lehet akár nálam is?
vissza irtam
Azt már eladtam.Irtam e-mailt olvasd el.
lehet megszivja magat.....ilyenkor probald meg hogy a dekompresszort behuzod gazt tokig huzod es rarugsz parat hogy kiszellozon a blokk...persze benzint csukd el
oke rendbe van...ha esetleg nalad van pesten az a masik kormany akkor odadobhatod hozza
Köszönöm szépen TIGER-XR6 hogy szólsz!
Sziasztok. Lenne egy olyan gondom, hogy van egy 92'es XR 600 R-es Hondám, nincs vele sok gond, csupán annyi hogy nagyon nehéz elindítani. Hidegen (végülis érthető okokból) kb 10 rúgásra sikerül elindítani, azonban ha véletlen előbb veszem vissza a szívatót akkor ugye lefullad, és kb 15-20percnyi rugdosás után sikerül beindítani. Terepen vagy mikor már felmelegedett mentem vele, és leállítom vagy leáll akkor pedig ugyan csak 20-25percig kell szenvednem mire sikerül újra bepöccenteni. Ehhez kellene egy kis segítség, hogy mi a túró lehet a baja. Olvastam már hogy másnak is volt hasonló baja, csak megoldást nem találtam rá a kommentek között. Ezen kívül pöpec kisgép szerintem, első nagymotorom :) szeretem is csak hát ez a beindítás egy túra közepette egy kicsit élményromboló de főleg fárasztó :SS. Szóval ha valakinek van valami ötlete azt nagyon megköszönném :((
Viszont a karbit meg a fékcsövet postázom és akkor így az ár 40 euró-ra módosul.
Hali!Tiger most dobozolom a cuccaidat de viszont van egy nagy gond most vettem észere miközben csomagoltam a kormányon van egy hajszálrepedés valószínűleg attól hogy sokat hajlítgatták vissza mikor elestek vele (valószínüleg azért jutottam hozzá ilyen olcsón )
Ne haragudj de én ezt a kormányt így nem küldöm el mert nem akarom hogy bárkinek baja legyen belőle.
ugyan ilyen formaju fekpofa megy az XR600-ba is ...szerintem hirdetheted abba is
Igen!
Köszi