Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Strapabíró gépezetek ezek
Ilyen időben én is szoktam bohóckodni kézifékkel,így tettem ma is a Posta előtt
Azt Én is hallottam,hogy 5cm hó alatt nem tisztítják az utakat,és ilyen hidegben nem is sózzák,mert újra visszafagy....ennek fényében BP-en még a főutak is letaposott havasak voltak
Hátsókerekes Nissan Vanette Cargo-m van ami állítólag 75 ló volt fénykorában
Viszont ilyenkor jön el az én időm csak kilincsel előre + kézifék
Még jó,hogy az AKSD szerint nem kell takarítani az utakat
Annak ellenére,hogy volt XR 600-am,jó barátom pedig domival nyomja nem igazán tudok érdemben hozzászólni.Szerintem a robbantott ábrákat s manuálokat kellene bújnod.
Ami tény,hogy a domi blokkja szélesebb. Az XR alapból erősebb viszont az oil csere periódus kb. ugyanaz.jáccccósnak XR,túrásnak domi.ennyi jutott eszembe
Motorral biztosan nem próbálnám meg,a bringámon meg olyan gumi van,aminek a közepe sima,és csak a széle bütykös.....így azzal sem
biciklivel próbáltad?
szerintem meglepődnél
persze nem valami simakerekű outival
Fura egy hó van nálatok,itt nem lehet rajta stoppizni
olyan az egész falu......
kb 5 centi lejárt de nem kemény hó
a nyomok között csúszkál, de szinte stoppizni lehetett volna
gyalog jobban csúszott
Köszi csak az a baj nagyon lassan alakul
kurvára sóher vagyok......
kellene is meg nem is, alszom még rá
Na Ini akkor érdekel a kuplung kar 3 forintért?
Én is megizzadtam,de az ujjaim szétfagytak

Keress kijárt nyomot,ami fagyott,és hó van rajta. Hidd el csúszni fog eleje,hátulja,és nem a tekeréstől fogsz izzadni
senki nem tud válaszolni nekem az XR - Dominator különbségre?
én kigombolt kabátban verettem és még így is izzadtam
nem kevesen néztek hülyének amikor mentem úton-útfélen

de fura dolog ez a bicikli, szinte semmit sem csúszott alig lehetett az elejét megcsúsztatni egy kicsit
a méz élet, erő, egészség
sajna pálinkám már nincs, azt már elcsereberéltem esőoverálra
koszi a kepeket....a kar nem fog kelleni ugy sem hasznalok soha szivatot...a kormany johet .....jool alakul a motorod
Amúgy nálam is volt úgy 80%-ban nem tervezett drifting Kicsit olyan ez a hóban motorozás terepen mint a kindertojás bontás minden méteren más lehet a hó alatt
Mézet? Kinek nézel engem?Micimackónak
Kb.fél órát mentem,és ezalatt szétfagytak az ujjaim
Kép nincs,videó az van,de nem nagy szám.
Minek egyáltalán dekó ? :D én az xl600-on kikötöttem vagy fél éve így könnyebb indítani :D engem szívatott az auto dekó állandóan :S
Miért nem raksz oda inkább egy automata dekompresszort?Pont van egy eladó nekem Igaz hogy dominátoré de lehet hogy jó az xr 400 ra
na akkor mégsem vagy annyira fázós, mint ahogy mondod!
merre és mennyit voltál?
képek,videók?
Te szemét Erre bezzeg nem jöttél.

Ha minden jól megy jövőhéten összerakom a gépet. Persze ha az esztergályos megcsinálja a távtartót a vezérműtengelyre időben...
akkor legyen 6 aztán engedek még egy kicsit
vagy adok érte 2 üveg mézet
Nem jó irányba licitálsz
8eur