Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert szeretem tudni megis mennyivel tepek na meg tudom szamolni a fogyasztast es meg hogy kb mennyire eleg a nafta
okes....merevitos?
Nincs sajnos de minek az rá?Azért utána érdeklődök neked hát ha van valakinek elfekvőbe.
Le veszem a motorról és lefotózom a hétvégén mikor lemegyek a szívatóért.
esetleg xr600 ra sebessegmerod joo aron nincs?
dobj egy kepet es meglatjuk
Hali!Pazzaz 28,6 mm es ezüst színű krossz kormány nem érdekel mert ha igen azt is beraknám a csomagba 13 euró lenne az ára.
lyukak mellett itt-ott nincs 250es felirat?
sziasztok ha valakit érdekel van xr 600 ra acerbis tura tankom. a képen koszos. benzincsap nélkül az ára 12 000ft. érd: yz450@freemail.hu
közúti forgalomban nem árt ha van index
nekem ilyen ezer forintos van rajta 2 év alatt 1 tört csak le
eléggé bénán néz ki de aszfalton sötétben nélkülözhetetlen
Ha az indexkapcsoló rajta van a bringán akkor van ahol kötözködnek,ha nincs akkor nem kötelező
Köszi.Mondjuk azt nem értem miért mondták a szervízben, hogy kell rá mindenképpen. . mondjuk ez egy Suzuki szalon.volt...
Azt megmondanád hogy milyen anyagból van a fékadapter a
Hondán?
Teszel fel róla képet?
3 ezer
Igen meg.már benne is van a mociban:)Kelett egy kicsit alakítani mindenen,de nem is vártam,hogy egy az egyben belemegy
Az van nekem is mert lecseréltem Pazzazra.Félre raktam mondom jó lesz majd kóbor kutyát dobálni
Van egy teljesen jó Dominator Kormányom! Tegnap előtt találtam meg a szekrény tetején kb 2 éve ott van. Portalaníthattam vna hamarabb is :)
Érdekel vkit! ?
Hello nekem van elado xr650 r a hasznaltauton meg tudod nézni.http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xr_650_r-5172755
üdv. XR 650 R t vennék 2002 töl felfelé. akinek van eladó várom jelentkezését. köszönöm.
lámpa + fényvisszaverő ami nem lehet kerek
Vagy valami fényvisszaverő?
Ez gyors volt köszi.A prizma az a hátsó lámpa lenne?
kell-e index? Vagy nem tom hogy helyes.
Nem kell. 2 tükör, rendszámtáblatartó+prizma, E betüs gumi