Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és még valami.Te érdeklődtél nálam WP forditott teleszkóp iránt?
opelon meg alul sem....... olyant dobtam már szerteszéjjel.....
A 4ütemünél nincs felül tűgörgő.
hát én ilyeneket nem szedtem még széjjel........

bár lehet megbontom az xr4 felső részét, megpróbálom kicserélni a szelepszárszimmeringeket, ha elkúrom akkor még mindig vihetem szerelőhöz........
Tényleg benne van, ezt én sem tudtam

"Do not tow the motorcycle or coast for long distances while the engine off. The transmission will not properly lubricated and damage may result."

User's Manual Honda XR 400R 2001
XL 600 nincs felső tűgörgő , de szerintem XR 600 sincs se domin
Oké Masteron1 ha úgy van akkor jelzek
felső tűgörgőt sem adják?
mert amikor a dt-t újítottam fel akkor a hajtókarhoz adták a tűgörgőt,
tényleg a csapszeg a dugóhoz volt mellékelve
Rendben nem sürgetlek ha esetleg érdekel rám irsz ha meg lesz még akkor megegyezünk.
Csak az alsó csap+tűgörgő+hézagoló,a felső csapszeget sose adják a hajtókarhoz,ha dugót veszel ahoz adnak csapszeget,vagy megveheted külön is.
a wr-es ember is olvasott ilyent a gépkönyvében
nem is meri leállítani......
nekem jobb mert nem olvasok ilyeneket
majd ha egyszer szétborítjuk a blokkot akkor majd látom mi lett vele
de azért köszi hogy szóltál, ha lógni fog a váltó akkor legalább nem a japókat szidom majd
Masteron1 nekem ez még rá ér mivel pénz az nagy úr..
és ha tudok szerezni XL 600 LM hengert akkor nem alakítom át domi hengerre meg hengerfejre
Domiba kicsit drágább is a dugó..
szóval ha kell is akkor még egy hónap
Csak szóltam,hogy nem használ az XR-nek,egyébként a gyári kezelési könyvében is benne van.
a hajtókarban, benne volt az alsó-felső csapszeg is?
a csúcs 12 km volt ilyen 50-70-90es tempókkal....
bírja az, pofán is verném ha nem bírná
Hengerem is van karbit tudok szerezni ha érdekel így egyben megbeszélhetjük az árat.Adj egy számot felhívlak és megegyezünk.
Jó cumókat gyárt a Wiseco!
Made in USA nem csájna.
Az XR váltóban,sok siklócsapágy van ami leálitott motornál,gurulás közben nem kap olajat és idővel kuka lesz a váltód,ha sokat gurulsz mondjuk lejtőn lefelé leálitott motorral.
http://www.jjinternational.hu/...

Elvileg most 29 ezer igaz ez Wiseco hajtókar
Köszi Káosz
Én a JB-tech kft.-től vettem a hajtókart(Prox)+Wiseco dugót,ha jól emlékszem 37eFt-ért vettem a hajtókart,ami akkor a Pinkmotorsnál már 52eFt-volt,úgyhogy elég jó árban kaptam meg. Most elvileg ez a címűk:
http://www.jjinternational.hu/
Hengerfej csak akkor érdekel ha tudok szerezni dominator hengert , meg karbit
a kezedtől és a tereptől függ
pl nekem hegyi terepen(erdély) téblábolva volt már 4,3 is
aszfalton 100körüli tempónál meg 6
de volt már olyan ütősebb terep ahol közel 10 volt, bár ekkor tuti kifolyt némi benzin mert volt lapon bőven

igaz erdélyben én mindig kikapcsolom a motort, tök faca már gurulni csendben néha kilométereket
Hali!Véletlen nem te kerestél domi hengerfejet?Ha igen hívj fel 0620 3498275 vagy irj ide: hardamstaff@gmail.com
Káosz Érdeklődnék hogy anno te hól vásároltad az XR hajtókart
és persze mennyiért?
ÜDV
akkor jool tudtam en...koszi