Meg lett mi a baj,srácok!Haverom ugy nézki,h rosszul állitota be a karbit.De viszont találtam egy idősebb szenszejt.Valamelyik nap viszem hozá a karbit és be lövi pontos lesz mind a svájci óra.Egy szóval be zabál állandoan.Köszi a segitségeket ténnyleg jó arcok vagytok!
Hello srácok!Hát meleg helyre raktam a motorom egy egész napra ki let takaritva a gyertya elégé fragados olajos volt.Szerintem a karbival lehet a gond.Mivel pöfen egyet kettöt és kész utána meg olyan büdös olajos benzin szag van.Valakinek ötlete?Ja és több anyagot kab az tuti mivel ugy állitóta be az egyik ismerösöm
nekem ugyan igy volt csak annyi kulonbseg hogy volt hogy nem is pofent egyet se....azt nemtom hogy tudta megcsinalni ugy az a valaki hogy tobb benzint kapjon ha bese volt inditva es ra se volt teve a karbi...lehet az uszoszintel babralt valamit
Ja ja szivató rá let rakva,utána szivató nélkül pöfent csak párat.Uszo szint lett e állítva pontosan nem tudom nem én csináltam nem vagyok valami nagy zseni.De aki ki takaritóta mondta,h több benzint kap mind edig mivel nem kart normálisan nem pörgöt ki.Holnap meg próbálom be rakom fütöt helyre és gyertyát meg tisztitani.Szeretném meg köszöni segitségeteket srácok!
Hát igen , én is szoptam hamis ngk-val , 30 km át bírta . Sőt már láttam Francia ngk is , az is egy nagy szar . Szerencsére errefelé lehet eredetit NGK kapni , nincs is gond velük ...
Enyém mindig könnyen indul , de múltkor engem is lefárasztott a sok rugdosás . Durrogott is , csak elindulni nem akart . Gyertya kiszed , megnéz , hát tisztára elázva . Benzincsap elzár , kopp gáz , rugdosás , ( gyertya nincs benn ) , tehát kiszellőztettem . Közben a gyertya is kiszáradt , visszatettem , fél szívató és rúgásra indult . Túlszívattam az volt a gond . . Ja és indításnál a gáz babrálását hanyagold !
egyébként lehet ám, hogy fázik. Enyém is sokkal nehezebben indult télen. kicsit tovább próbáltad már szívatni? amikor szét lett szedve a karbi nem lett az úszószint megpiszkálva véletlen?
Srácok rugdostam a motort sokáig.Néha pöffen egyet meg durant vagy mi mintha löttek volna.Ti találkoztatok már ilyennel?.De már a faszom ki van velle multkor járatam semmi baja nem volt most meg nem akar be indulni
errefelé putrifalván csak hamis ngk van.......
rendeltem én több cégtől(bárdi meg láng meg mittudomén) de mind egyforma ócska volt
még a kinézete sem olyan mint ami anno a zsiguliban volt
1 szezon? gyerek szimójába nem bírt még kb 5 kilométert sem az új ngk
aztán találtam kidobott eredeti japó ngk gyertyát(vagy 10 éve hever a sufnipolcon rátekertem egy csomó alátétet aztán azóta is facán működik
valami más gyártmányt kellene keresni az ngk helyett, nagyon szar lett mostanság
rendeltem én több cégtől(bárdi meg láng meg mittudomén) de mind egyforma ócska volt
még a kinézete sem olyan mint ami anno a zsiguliban volt
aztán találtam kidobott eredeti japó ngk gyertyát(vagy 10 éve hever a sufnipolcon rátekertem egy csomó alátétet aztán azóta is facán működik
valami más gyártmányt kellene keresni az ngk helyett, nagyon szar lett mostanság