Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem a 1 szezont ment gyertya volt rossz....probald ki cserelni
Hello!Mire gondoltál.?
Sziasztok!Motoromon nem régiben volt ki takaritva a karbi.Párszor mentem velle és megint ugyan ugy nem akar be indulni csak néha szuszan egyet.Már azon is gondolkotam,h hideg van és talán kopot lehet a karbi. valaki tud valami okosat mondani kérem ossza meg vellem.
helló! van komplett karbin, áráról meg biztos meg tudunk egyezni
nalunk lattam 30 euroert is
ez az XR-nek a dobja...nem fujom le...en erre mar nem koltok...600 euroert hirdetem
Sziasztok!XL600r komplett karbi milyen árban van és van e valakinek?.
Üdv Urak!

Ha esetleg valakit érdekelne van 1 eladó Honda Xl 600-as motorom.

http://www.kepesmotor.hu/honda...
Na ja,viszont az eleje végig a levegőben volt
Ilyen futóművel gyerekjáték
Találtam egy traktorgumit,muszáj volt átmennem rajta
A kis XR simán vette az akadályt.
Nem fújod le a dobot feketére?Mennyi lesz az ára?
hat igen de most mar el lehet adni
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ennyi kínlódás és csak gyertya baja volt
na tegnap sikerult beinditani az XL-t....gyertya volt rossz ugy nez ki....haverral toltuk huztuk autoval semmi oszt kivettem a gyertyat es mondtam havernak rugdalja es megnezem milyen szikrat ad....a 1 szezont ment ngk gyertya ami benne volt neha adott neha nem ha adott akkor ossze vissza dobalta es nem egy helyre....a regi az meg csak egy helyre adott szep keket....beletettem es egy kis rugdalas utan indult is....ma 2. rugasra indult
ertem koszi
nem nagy varázslat,két fület szegecseltem fel az aljára és úgy.elől meg rendesen csavarral
Helló bikerek!
nem tud vki xr600 hoz komplett blokkot?
Lehúzás!
Írjatok már neki légyszi nekem már ugysem válaszol kiváncsi vok mire juttok vele! ?
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
jaj meg azt elfelejtettem hogy hogy fogattad fel a xl kartervedot mert en is azt fogok ratenni
koszi
a lábtartó az gyári.az oldal idom meg le lett festve,műanyagalapozóval stb ahogy kell festeni a műanyagot
mirol van a hatso labtarto es hogy feheritetted ki igy az oldalidomokat?