Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szep az Xr-ed feltunnel dobni kepet?....valahogy en is igy akarom megcsinalni
na akkor az ha 300ft -tal szamolom 27 euro kb de most gyengebb lett a euro de maradjunk 300-nal...ha hozza dobsz a fekcsohoz 3000-et akkor cserelhetunk....nemtom most hogy gyengebb lett a euro akkor is all 48 euros ajanlatod vagy a arfolyam szerint adod a karbit?
Igen,a prox dugó az elég jó.
na mar meg a henger meg a dugo...prox dugo lesz benne...joo az? valakinek tapasztalat?
Ezért a csőért én igy használtan 8.000 ft ( az új ára 17.000 ft volt)kérek.A domi karbit nem szeretném cserélni mert annak az árát + még teszek hozzá egy kicsit és sport kipufogót szeretnék belőle venni.
Nagyon köszönöm! kellemes estét!
Nagyon köszönöm előre is!
kellemes estét!
vagy meg keveset hozza fizetnek neked a karbier
mennyibe kerul egy ilyen cso hasznaltan?...mert en minden kepp penzt akarok csinalni a xr karbibol....az lenne a legjobb ha cserelnenk karbikat....1 arban van mind a ketto
akkor tudok érte ajánlani egy goodridges kevlár fékcsövet 68cm hosszú
Nincs mit.A neve most nem ugrik be a srácnak de nagyon képbe van a hondával amúgy motorbontós lehet tud is szerezni neked alkatrészt is.
köszönöm. használt hengerfejet nem szeretnék venni, nemtudhatom, hogy tényleg milyen, illetve a vez tengelyemnek is van egy kopása, azt belerakom egy más tengellyel kopott hengerfejbe, nem lenne jó szerintem.De ugyan ilyen a hengerfejem, mint ami a linken van, nincs csapágy, sikló csapágy se, maga a hengerfej van így kialakítva. Nekem szerintem a perselyezés volna a legjobb, mert a persely belső furatát hozzá lehetne igazítani a vez tengelyemhez. Köszönöm, holnap megpróbálom őket is.
Hivj fel tudok segiteni!
70 392 6846
nalunk ezt elnem adom nekem meg nem kell kerek
szia. nagyon köszönöm, holnap megpróbálom felhívni, kit keressek? nagyon elvagyok keseredve:((((
Jól látom, hogy nincs csapágy a tengelyen? XR250/400-on is szokott kikopni a tengely közepén a hfej, de 2 oldalt csapágyon fekszik, nem lényeges középen a felfekvés.

Itt van egy hfej Ebay-en:
http://www.ebay.co.uk/itm/CYLI...

Ha esetleg őket még nem kérdezted, egy telefont megér, tuti gépműhely: www.omegamotor.hu
Itt a kép
Ezt a kereket 320 as tárcsával gumival együtt az xr karbiért
na mond
Folytatjuk a cserét? Van újabb ajánlatom
Kicsit sok az Ő
Őt próbáld meg fel hívni ő már mesélt nekem ilyen beavatkozásról 06 30 6122067 ő talán tud segíteni neked
Kellemes estét mindenkinek!

Következő próblémában keresek megoldást, aki tud kérem segítsen!
Van egy 1974-es honda cb 125-ös motorom, egyhengeres 4ütemű, ilyen blokkot raktak a 125-ös xl-ekbe is. Kikopott a hengerfejben a vezérműtengely foglalata(furata), ha jól tudom, ez tipus hiba, a vezérműtengely is kopott, de elméletileg teljesen jó még. Ennek a javítására egyszerűen nem találok senkit, aki megtudná javítani. Elméletileg vonalba kellene fúrni a kikopott részt, és be perselyezni a vezérműtengelyhez. Több műhelyt is felkerestem, gépműhelyeket, szerszám gyártót...stb senki nem vállalja:(((((((( Kérem ha valaki tud ebben segíteni, kérem írjon! nagyon szeretem ezt a motort, és semmiképp nem szeretném "veszni" hagyni. A vezérműtengely a hosszabbik változat, mert még megszakító gyújtásos. És esetleg ha valakinek lenne jó állapotú hengerfeje vezérműtengelye, az is érdekellne, de csak is olyan amiben nem lóg a vez tengely. A segítségeteket előre is köszönöm! Szép estét!
Na az látod könnyen meglehet.El is fejtettem hogy ezeken az van