Itt vannak a képek viszont van egy olyan gondom hogy karburátor nálam van pesten viszont a szivatója még rajta van a motoron tőlem 90km re lent vidéken de jövő hét hétvégén le megyek érte és fel hozom.Tudsz várni rá egy kicsit?
meg mindig nemtom beinditani a XL-t....ma tiszta ideg vagyok ....be allitottam a szelepeket kifujtam a karbit kompresszorral de csak annyit tudtam el erni hogy neha roffen de nem kapja el soha ....mar nincs semmi otletem mi lehet vele
Nekem a henger széthúzásért,szelep és karburátor állításért plusz a motor szállításáért kért 5 ezer Ft-ot.
A teljes felújításért egy másik ismerősöm kért 150 ezer Ft-ot.Abban benne van egy teljes generál és temérdek más munka.Azt hozzá kell tennem,hogy nem sok minden volt akkor egyben az xr-en.
ja es nekem aki csinalja az XR-t aszonta lesz a munka 50-70 euro....csak az alja nincs szetkapva a blokknak....mindent o szerez....intezte a furast gyorbe....hondaba van 10% kedvezmenye es ezt megmondta pedig nyugodtan eltehette volna azt a plusz tizest....ossze rakja a blokkot es szombaton vittem a vazat beledobja ha kesz lesz beinditja beallitja es meg egyeb aprosagok...szerintem komplett mindenert nem sok az a 50-70 euro
....hat ez gyenge lehuzas.....en kerek elore arat ugy hogy vegye a legroszabb esetet es mennyi lesz ugy.....igy nem baszhat a fejemhez kitudja milyen arat
ahhoz képest hogy havernak a vezérműlánc cseréért, gyertyamenet javításért meg még valamit cserélt kért a szerelő olyan 5-6 ezret (ha jól számoltuk)
aztán ő rendelt mindent
lehet maradt neki még zseton az alkatrészeken is, de ha mi vettük volna úgy számoltuk
Képzeld meg van a hiba a váltóval. Állítólag.
Be volt rágódva a dekliben lévő furat és az lett megpolírozva.Így már állítólag veszi a 4.5.et. De kikészültem az ürgétől szétszedett állapotban vittem oda neki csak ki kellett találni mi a baj és 5 csavart kellett meghúznia.Meg van a baj mondom super kérdezem mivel tartozom. /gondoltam 5 v 10 e ft erre mondja 22e ft. ÓÓÓÓÓÓÓ
padlóztam is egyett 2 hónapja nála van nem foglalkozik vele nem rendelt közé tömítést sem becsiszolta a léptető villák tengelyét + a furatot és meghúzott 5 csavart. 22e ért.Szép jobban jártam vna ha elviszem kanyarnak.Nagyon mérges vok. Mit szólsz vagy a tudást meg kell fizetni.?Lehet h én vagyok a ....
Igaz az 1,4-es intruderem nem enduro, de az biztos hogy fain puha az olajos kuplungja és nagyon faszán adagolható. Törődést egyáltalán nem igényel. Viszont az biztos, hogyha terepen cserbenhagy az olajos kuplung, akkor azt nem javítod meg!
pl a wartburg bowdenes kuplungja tizedannyi törődést sem igényel mint a zsiguli olajos kivitele
motor kuplungról nem tudok semmi, cimbi lc4-esén jó az olajos, de semmivel nem könnyebb mint az xr4 kuplungja
ellenben ha befosik valahol akkor igazán nagy szarban tud lenni az ember, bowdenest meg könnyen megcsinálja bárhol
Rugdosd addig szívatóval míg nem érzed a benzinszagot.A Gilerának hosszú állás után ez kellett!
06706005816
A teljes felújításért egy másik ismerősöm kért 150 ezer Ft-ot.Abban benne van egy teljes generál és temérdek más munka.Azt hozzá kell tennem,hogy nem sok minden volt akkor egyben az xr-en.
aztán ő rendelt mindent
lehet maradt neki még zseton az alkatrészeken is, de ha mi vettük volna úgy számoltuk
Be volt rágódva a dekliben lévő furat és az lett megpolírozva.Így már állítólag veszi a 4.5.et. De kikészültem az ürgétől szétszedett állapotban vittem oda neki csak ki kellett találni mi a baj és 5 csavart kellett meghúznia.Meg van a baj mondom super kérdezem mivel tartozom. /gondoltam 5 v 10 e ft erre mondja 22e ft. ÓÓÓÓÓÓÓ
padlóztam is egyett 2 hónapja nála van nem foglalkozik vele nem rendelt közé tömítést sem becsiszolta a léptető villák tengelyét + a furatot és meghúzott 5 csavart. 22e ért.Szép jobban jártam vna ha elviszem kanyarnak.Nagyon mérges vok. Mit szólsz vagy a tudást meg kell fizetni.?Lehet h én vagyok a ....
gyári cucc valószínűleg jó lehet de ki tudja milyen a noname cucc
csak azok feketék
motor kuplungról nem tudok semmi, cimbi lc4-esén jó az olajos, de semmivel nem könnyebb mint az xr4 kuplungja
ellenben ha befosik valahol akkor igazán nagy szarban tud lenni az ember, bowdenest meg könnyen megcsinálja bárhol