Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagy kár lenne egy egyszerű bowdenwst olajosra cserélni......
mi késztet erre?
Csak abban az estbe ha tudok rendelni az ebay ről
http://www.ebay.com/itm/black-...
Szívesen.Remélem a részletekről majd beszámolsz.
Köszi! Univerzális hidraulikus kuplungot akarok majd rakni a gépre és most próbálom felmérni milyen hosszú olajcső kell hozzá.Azért érdeklődtem a hossza iránt
Szia. Bovden: 114 cm/xl 600 (köszi Devilke88 )

http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Köszi szépen
105 cm az XL600R-en
ha jól emlékszem mogyoródon van egy hengerfejkészítő amit több felé dícsérnek
othon megvan valamerre a száma(90%), ha kell akkor előkutatom
de ha nagyon kell akkor mindenképp ki tudom deríteni
Szia! Sajna nem :( még....
Kész lett a váltó?
Sziasztok Nx650 es Dominatorhoz szeretnék rendelni hengerfej tömítést tudnátok ajánlani hogy hol a legérdemesebb?
Köszi Üdv:L
Hali!Valaki tudna nekem abba segitteni hogy milyen hosszú az xr-en vagy az xl-en a kuplungbovden hossza?Köszi
A benzinszint mérő is ellenállás változás alapján mutat , ezért csak egy hőmérő gomba kell , amit forrásban lévő vízbe téve beállítottam a mutatót . Most próbának a henger hűtőbordájára tettem , de majd olajhőfokot fog mérni .
Hova kötötted be a hőgombát?
Hátsó gyári 18 col , első Yamaha tdr 18 col . Nyereghez a távtartó saját gyártmány .
Az hőfokmérőkén használom , fél tank az 100 fok .
Passz . Vaterán vettem , (tök új volt) de a vezeték színek is passzolnak , sőt az óra is pontos GPS-el ellenőrizve . Valami japán felirat van rajt ... Ja és a Km-er számlálót a gyári órához állítottam .
Ezek a kerekek nagyon tetszenek, milyen, honnan?
Jól látom a benzin szint mérő is be van kötve?
Kösz . Jobban illik ez a sárvédő hozzá . 320 a tárcsa ...
Igyekszem . Csomagtartó másik készül , alacsonyabb , könnyebb .
Ha a kezedbe veszed egyszerre a gyári,és a Prox hengerfej tömítést,akkor mindjárt belátod Te is,hogy a gyárihoz képest a Prox gagyi..........a többi alkatrészről nem tudok véleményt alkotni,de ezt bizton állíthatom!
nagyon jól néz ki!
kisbandit műszerét tetted rá? mintha azokon láttam volna hasonlót
Egy jó tanács, HF tömítés cserénél érdemes megnézni a vetemedést,mert akkor aztán lehet akár milyen jó tömítés egy idő után kifújhat!
Még hogy pár dolgot!
Alig ismerek rá...