Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

www.motoroswebaruhaz.hu
itt találsz sok sok alkatrészt
Na végre hogy supermoto sárvédőt raktál rá Ha jól látom 300mm es tárcsa van rajt Jó lett
Nem akarok vitatkozni de nem volt szerelési hiba, remélem másoknak több szerencséje lesz vele.
Én innen rendeltem emailben: www.performanceunlimited.co.uk, van mindenféle túlméretes is. De ebay-en is van.
Cometic tömítést honnan lehet rendelni? Én csak az eredeti honlapot találtam vagy autóssat
Hali.semmi baj nincs a proxxal.jó minőségű cuccok azok.ha egy új tömítés összerakás után folyat akkor az szerelési hiba.
Pár dolgot változtattam a mocin . Jobb lett így ?
Köszi ezt is

Még alszom rá egyet holnapig.
Tömítés: csak gyárit (vagy Cometic), Prox-al szokott baj lenni (nekem is eresztett).

Kuplungrugó: nem tudom mennyi a gyári, de Lucas vagy EBC ~3000 Ft / szett, nekem EBC bevált.
a földvári honda(Lehr motor),qrva drága!
A prox cuccok egész jók!
Amúgy tömítéskészlet (komplett), kuplung kinyomórugók, meg lengővilla felújító szett. A gyári 86 pénz, a prox-os 50
Találtam. Prox cuccok mennyire megbizhatóak? mert ha jól néztem fele annyi mint a gyári (vagy qurva drága a Balatonföldvári Honda szalon)
pécsen a volt honda(weber),normálisak korrektek!
Mi kell hozzá?
Tud valaki webáruházat ahonnan lehetne rendelni alkatrészt az XR4-hez?
Nem teljesen értem hogy te mit akarsz miért akarsz karburátort furkálni? ráadásúl 30 mm-es ból 36 mm es szívó torkot nem hinném hogy jó lenne
A Dellorto PHM is jet-es, van hozzá fúvókakészlet megfizethető áron. A torka fúrható, szóval a harmincasból tudsz csinálni 36-ot, mert a bele mindnek ugyan az csak fúvókát kell cseréljél.
A házi mézes,hmmm.
Én ilyen esetben a mézes gyümölcs párlattal kúrálom magam.

De más esetben is
Elhiheted nem én tettem oda. Így vettem, de valamivel kicsrélem az tuti. Nem szeretem az ilyen tákolásokat.
Ezt a viszkis kúrát szerintem receptre kellene nyomatni
A Leon a profi meg egy jó film
Hosszútávon jó lesz ez így? Mi van ha netán egyszer lejön a drót.
ilyen nyavaja volt nalunk is csak kiutes nelkul...egesz csalad elkapta csak anyam meg en nem....csodalkoztam is hogy meguszta mert ilyeneket en mindig osszeszedek amugy jobulast
Ott a fénykép. Ki van iktatva egy jóképő drótdarabbal:D
Hát ha így folytatod kiütés azért lehet