Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én az ilyen fajta betegségeket házi vegyi gyümivel kezelem eddig még mindig bevált mindenkinek csak ajánlani tudom
Basszátok meg olyan cuccot nyaltam be,hogy na még
Tegnap este már szar volt a gyomrom aztán egész éjszaka a budit jártam,de durván
Ma egész nap csak vegetáltam,tele voltam kiütéssel és viszkettem mint az állat(nem tom mikor néztem ennyi TV-t) megettem 2 egész pirítóst Mostanában meguntam és ebben a percben a harmadik dupla whiskey-met iszom és határozott javulást látok magamon.Sem kiütés,sem viszketés,sem hasmenés!
Pedig igazából a minőségi gyümölcspárlatot kedvelem
Én a helyedbe ezt az automata dekot kiiktatnám teljesen,én is azt csináltam az enyémmel. A helyére egy hüvelyt kell esztergáltatni mert alatta olajzófurat van.
Hmmmm
Na csak jól mondtam
Automata dekompresszornak kéne ott lenni.
Köszönöm szépen. Ennek utána nézek.
Akkor nem tudom mi lehet
Kézi deko van rajta.
Szerintem ott volt az automata dekompresszór legalábbis a dominátoron ott van.Azt viszont nem tudom hogy az xr4 re is raktak volna gyárilag
Valaki tudja mi helyett van a drótozás?
Szerintem nagy lenne rá ha jól tudom az xr4 esen 36 mm es torokátmérő van A helyedbe én suzuki dr 600 as karbiját raknám rá Mikuni 38 mm es torok,síktolattyús gyorsító pumpás karbi.Azt szerintem rá lehetne varázsolni és nem is vészes az áruk
Ha jól sejtem akkor nem megy rá az xr4-re?
Napot sporttársak. Na szétszedtük a block-ot. Hálistennek fasza állapotban van Ha reményeim szerint alakulnak a dolgok jövő hét végén már össze lesz rakva.

Azért a vezérmű tengelyen volt valami gányolás.
Honda XR gyári blokkvédő : 1500FT! Posta ok! insane5@freemail.hu
MICHELIN 80/100 – 21 Starcross gumi eladó, teljesen jó állapot kb 1cm-res minta,
az oldalsó stuplik közül sajnos 1-2ből letörve, ha versenyre nem is de hobbi célra kíváló, Posta ok! Ne alkudj, vidd. 1500Ft! Fix ár! insane5@freemail.hu
ja gondoltam hogy nem eredeti de ez volt rajta csak mukodott
okee koszi
A belső torok átmérője 42 mm
Itt nem tudom hogyan kell működnie, de XR400-on szokott a kis rugós csappanytú leszakadni és "beigazítani" a hengert, ezért szokták sima lemezre cserélni, lehet kapni is.
Ez így van, az össze xr ilyen.Amikor nekem nem ment az xr4 akkor ez is felmerült hibaforrásnak. Csúnya dolgokat tud csinálni. Mekkora a dominator karbi?
Ez elég kókány
A pillangó szelepen lennie kellene egy kis ablaknak ami külön csappantyúval záródik.
Jó rendben félre rakom neked ha majd kell akkor szólsz és küldöm
no akkor az nekem pont megfelel