olaj hőmérséklethez érzékelő is van?
meg a többihez? is
a km jelet a gyári kihajtástól veszi vagy mint a bicikliknél az a mágneses izé, szám vagy csak csík?
fordulat a trafóról?
vekker van benne?
asszem más kérdés nincs
Én Gps-t raktam rá az mutatja a sebességet a megtett utat mélységet magasságot stb.... és persze fel van rá töltve magyarország tájegységeinek a turista utvonalai nehogy eltévedjek
Cr 500 as supermotoba volt benne.A befogók nem gyáriak látszik hogy úgy lett csináltatva valami szakival de nagyon profin ki van marva. Azért fogja csak egy csavar,de igy is elég erős szerintem mert 10 es csavarok fogják.
Hála az égnek én már ugy vettem hogy csak kormány csapágyokat kellet csak cserélnem mert a domi jé 26mm es ez a kormány nyak pedig 25mm es volt és vettem 2 db 25 ös csapágyat és kész is volt.Alul a tengely mérete is jó volt mert 15 mm es mint ahogy a domié is.A távtartón variáltam egy kicsit és ennyi.
hát igaza van ininek... térdvédő volt rajtam, az csak ütés ellen jó. komolyabb térdgépek már jók, azok fogják rendesen a térdet, viszont szerintem irreálisan drágák. nekem van ilyen oldalsínes térdrögzítőm, na az elég jól tart, 5-6ezer volt. ha újra motorozni fogok, azt veszem nadrág alá, kívülre meg a védőt. kicsit robotmozgás van benne, de meg kellene szokni
megb...hatod a térdvédőt oldalról semmit sem véd
ha meg beszerzel egy térdgépet akkor meg a combnyak fog törni csavarodáskor
combnyaktörés meg nem faca, avval még ülni sem lehet....
nekem már vagy 2,5 éve ment szét a térdem de még mindig szar, épp tegnap ugrott ki a helyéről, úgy gondolom ettől jobb már nemigen lesz
majd a sárgahomok meggyógyítja.....
meg a többihez? is
a km jelet a gyári kihajtástól veszi vagy mint a bicikliknél az a mágneses izé, szám vagy csak csík?
fordulat a trafóról?
vekker van benne?
asszem más kérdés nincs
Most ennyi: http://www.trailtech.net/75-40...
Supermotohoz szerintem jól fog kinézni ez a sárvédő,de az enduró szetthez szerintem kicsi lesz
Amúgy mibe való ez az első villa? Furcsa hogy mindkét befogónál csak egy csavar fogja a telókat
vadonatuj kayaba villa 2011es crfböl ujkorában kiszerelve
400 EUR
Végül is egy próbát megér.
ha meg beszerzel egy térdgépet akkor meg a combnyak fog törni csavarodáskor
combnyaktörés meg nem faca, avval még ülni sem lehet....
nekem már vagy 2,5 éve ment szét a térdem de még mindig szar, épp tegnap ugrott ki a helyéről, úgy gondolom ettől jobb már nemigen lesz
majd a sárgahomok meggyógyítja.....