Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen,a törés könnyebben gyógyul. Nekem is volt szalaghúzódás,meg combcsont törés is,de a húzódás rosszabb volt.
na akkor üljél még egy kicsit. nekem is így indult, csak nem vettem túl komolyan mert azt mondták az okos orvosok hogy jóóó az már minden rendben, csinálhatok akármit! el is szakadt nem sokra rá...
ez szar, apósnak volt hónaljmankója avval úgy szaladtam 1 lábon mint az agár
Vasárnap kicsúsztam az xr-el egy kanyarban.No igen a fagyott föld nem szereti a cross gumit.A térdem zúzódott, a szalagok megnyúltak egy kicsit.Már tele van tököm ezzel az üldögéléssel.
Hát képpel most még nem szolgálhatok de ha megyek le vidékre ahol a motor tartózkodik akkor csinálok róla de még most kicsit szét van bombázva
hát ja, szar dolog ez a térd. inkább vállaltam volna pár törést
veled mi történt?
Csatlakozom a "térdesek" sorába....

Én most ilyennel megyek...igaz a fogyasztása jobb,mint az éxeré.
Ez komolyan hangzik,nem irigyellek.
Nekem is Ő tuningolta
Egy másik tengelyt kellett esztergálni a befogóba,amire rámennek az XR csapágyak,ennyi. Ja és a CRF gyári ütközőit le kellett marni.
hát pontosan nem tudom még. február végén térdműtétem lesz (remélem utoljára! ) aztán mire felépülök addigra jó lenne ha jönne a motor is nyár-ősz körül szerintem.
Kérünk képet
Azt én is észrevettem hogy könnyebb a wp mint a gyárim.
Szerintem csak jobb lehet. Csika mester azt mondta EB szintűre csinálta a futóműveket,a többi már csak rajtam múlik

Mikor lesz meg az új motorod?
Reméljük már a hétvége után kapunk élmény beszámolót.
Egy az egybe bele ment?
múlkor ez a csika gyerek megcsinálta az enyém lábakat is, azóta nekem nagyon megfelelő lett
ha tökre kilágyítom akkor a murván alig mocorog a kormány, de még így sem koppant egyszer sem
nekem egyszerűbb a súlycsökkentés, leadok 40 kilót és sokkal jobb lesz minden
Még én sem próbáltam ki,most lett kész.
Azért ha egyszer megtehetem,akkor az XR mellett állni fog a garázsban egy EXC,de az XR4 fix pont
Jó lesz az biztosan!
nekem is hasonló a tervem. csak én drz-ből akarok indulni. aztán ahogy lesz pénz javítgatni amit lehet
Köszi! Ha már mentem vele egy kicsit többet,szerintem akkor lehet véleményt alkotni. Egyenlőre egy métert sem mentem vele.
Közben már leírtam miből való.
Most lett kész,úgyhogy teszt nem volt. Sajna elég xar idő van,de ahogy kicsit jobb lesz gurulok egyet.
Biztos hogy jobb lesz,mert érezni rajta,hogy sokkal jobban csillapít mint a gyári.......amúgy valamivel könnyebb is lett az eleje.
Megérte? Nem tudom,nem volt olcsó,de szeretem ezt a motort,és próbálom mindig jobbá tenni.
Mesélj hogy viselkedik terepen?Már én is beraktam a WP-t de még nem sikerült kipróbálnom mert még van egy két dolog amit átalakítgatok a motoron.
az szép, gratula szépen megcsinálod magadnak az ideális endurót! nem kell az az exc már meg nem lesz túl lágy a hátulja?