Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon szíííp. Kérjük a részletes beszámolót...
Köszi! Te vagy az első megfejtő! A többiek akinek ilyen motorja van,észre sem vették

Ez egy CRF 450 komplett eleje,Showa és ha jól tudom 47mm-es.
Át van szelepelve,lemezelve eleje/hátulja,és hátul súlyra beállítva.
A végső árat nem írom le,de a komplett elejét 100 pénzért vettem.
még néztem is hogy kopaszon van, semmi védőke rajta, gondoltam is hogy talán mosásban van a harisnya
amúgy olyan príma megfigyelőképességem van ám hogy ha fehérre átidomoznád meglehet az sem venném észre........
fordított teló miből való?
és teszt volt? jobb? megérte? stb.
Neeeeem,az már nem új...........de közben masteron1 megfejtette!
Igen,ezt már egyszer átbeszéltük......ki így,ki úgy gondozza a vasat,és Én sem alszok vele
Látom elől futómű csere történt Showa?Hány mm es?Ja és mennyiért sikerült szerezned?Jól néz ki a gép
gondolom azt az újfajta mérőkét a régi helyén
na ja de én nem alszom vele együtt, sufniban meg csak sárosan lehet tárolni, kb egy év múlva én is letakarítom aztán elviszem műszakira, remélem nem szivatnak a szegecses rendszám miatt...
De-de,ez az a motor! Mert ugye a gondos gazda letakarítja,miután össze sarazta,és úgy teszi el
Ennek nem szilikonos az ülése,ez ilyen
Amúgy észrevettétek hogy mit szeretnék mutatni? Mert nem azt akartam mutogatni hogy tiszta
Nézem de az nem ez a motor. AZ nem ilyen "Sájjnííííí"
Köszi!
Nézz bele a videóimba,és akkor meglátod
az enyém akkor volt ilyen amikor vettem, alig vártam hogy lekopjon a szilikon az ülésről, a kupec átfújta bőségesen, örökké le akartam csúszni róla
Nagyon faszáss

De mész is vele néha vagy csak mutogatod? Túl fényes
Egy kis téli átalakítás
Szívesen!
Megtaláltam a letört darabot,így néz ki.
Köszi szépen colt72 remélem az lesz a baja mint a tiédnek volt, és megoldódik végre ez az ügy!
pl. hengerfej se egyforma.....vez.tengely se passzol
aha ertem csak mondtam hogy a xl600r nem 631ccm gyarilag
Nah még 1 x
Önindítós XL 100mm hengerrel lessz 630ccm
így az XR is annyi lessz mert 80mm a löket mind a 2 típusnál
Dominator lökete 82mm
XL600R az nem 631ccm hanem 589ccm tuti biztos lent all a garazsba ....dominator lehet 631ccm....amugy valaki mondta hogy egy a egybe nem megy ra a domi henger a xr600 ra mert hogy hosszabb a xr hajtokara vagy mi
Van ott még más különbség is pl: a váltó áttételezésük se egyforma,és még vannak apróbb eltérések.
Én is számolgattam már ... mivel nekem is hengert kell cserélni
és ugye engem is hajtott a kiváncsiság hogy jó lehet e a 100mm henger
Találtam egy régi dakaros XL 600 LM mocit, az volt írva hogy 631ccm
és egyből le esett hogy vagy XL 600 R dugó henger vagy NX 650
De én tuti hogy NX hengert rakok rá
Különbség XR és XL 600 LM között viszont csak önindító és karbi
Szóval szerintem kajak passzol rá Csak annyi hogy 10 rugóval hosszabb bele a dugó ára ....
XL600R az 589ccm....csak kivancsisagbol kerdeztem aszittem mas hengere van a XR-nek