Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én úgy tudom hogy igen de az xl 600r nek 100 mm es a henger belső átmérője viszont a xl 600l nek 97 mm es
ugyan az a hengere RMG ,LM ( de elvileg fel lehet rakni az R vagy NX650 hengerét is és akkor lesz 630ccm)
XL600 henger passzol az XR-re?
Az lesz csak néznem kéne valami jó fejidomot.A xenon meg van már csak el kell hoznom a haveromtól.
akkor teszteld és majd megosztod a tapasztalataid.
ha jó lesz beruházok én is egyszer
Bírnia kell neki motorokhoz is gyártanak xenont.Elvileg kevesebbet fogyaszt mint a normál izzó.
http://motostyling.hu/webshop/...
lámpa volt de beszámították a tankba, épp előtte nemsokkal verték ki neki az üveget
fejidomot kérdeztem anno a hondánál de valami 40 pénz felé lett volna lámpa nélkül
meg aztán összenéztük haver xl-lámpájával hát a sokkal jobb volt
sokkal nagyobb területet világít be, és izmosabb is

xeont bírni fogja? már csak azért mert alapjáraton eléggé leesik ám a feszültség
a másik: a világításnál váltóáram van, ezt még egyenirányítani is kell
érdemes villamossági boltba venni graetz hídat, valami 700 pénzért vettem múltkor az akku töltőbe egy 50amperost
Ritkán lehet mennék sötétbe is de xenont raknék bele.Az xl fejidom nem nagyon tetszik.Neked nincs eladó xr4 fejidomod?
sötétben akarod használni?
mert akkor az xl fejidom jobb, sokkal jobban világít,igaz kicsit bénán néz ki rajta...........
jaaj ertem....akkor nem gond
Nincs valakinek eladó xr 400 fejidomja lámpával együtt
Hát de ez már csak akkor van amikor 1-2L van benne... aki meg ennyit nem tud megcsinálni az ne vegyen XR-t...
ezt erdekesen oldottak meg a ferdeszemuek
koszi a tippet
Nemgond posta is ok : insane5@freemail.hu
szia engem érdekelne a honda első sárvédő :D
A benzin úgy folyik át hogy fogod és ledöntöd a földig a motort baloldalra....
Nitrohigítóval vagy denaturált szesszel pucold le a maradék ragasztót az idomokról és a tankról, aztán mosogatószvaccsal aminek az egyik fele dörzsis álj neki és jól súrold meg CIF-el... Ja és a tankra csak gyári matricát rakj vagy ne rakj rá semmit mert úgyis le fog jönni! ÜDV
Ja és cif ilyennel :

http://www.google.hu/imgres?q=...
Van gyárim.
Nekem a rugónak az a vége tört le,ami a belső menetes részben van megakasztva.........tulajdonképpen egy kis kampó.
Hajtottam a rugóra egy másik kampót,és tökéletes lett......kb 5mm-el lett rövidebb a rugó,ami semmit nem jelent a működése szempontjából. Összerakás előtt igyatok egy nyugtató teát,és biztosan menni fog,ne adjátok fel!

Ja,és úgy kell összerakni az egészet,hogy a rugó feszítsen a menet ellenében,csak így fog jól működni!
eleg komoly
Bivaly lesz az új gép.
Ilyen kartelvédőt akarok össze "kalapálni"
Az enduros nem fázik csak érzékel.
ja lehetne mar tavasz nem ilyen mocsok ido