lámpa volt de beszámították a tankba, épp előtte nemsokkal verték ki neki az üveget
fejidomot kérdeztem anno a hondánál de valami 40 pénz felé lett volna lámpa nélkül
meg aztán összenéztük haver xl-lámpájával hát a sokkal jobb volt
sokkal nagyobb területet világít be, és izmosabb is
xeont bírni fogja? már csak azért mert alapjáraton eléggé leesik ám a feszültség
a másik: a világításnál váltóáram van, ezt még egyenirányítani is kell
érdemes villamossági boltba venni graetz hídat, valami 700 pénzért vettem múltkor az akku töltőbe egy 50amperost
Nitrohigítóval vagy denaturált szesszel pucold le a maradék ragasztót az idomokról és a tankról, aztán mosogatószvaccsal aminek az egyik fele dörzsis álj neki és jól súrold meg CIF-el... Ja és a tankra csak gyári matricát rakj vagy ne rakj rá semmit mert úgyis le fog jönni! ÜDV
Ja és cif ilyennel :
Nekem a rugónak az a vége tört le,ami a belső menetes részben van megakasztva.........tulajdonképpen egy kis kampó.
Hajtottam a rugóra egy másik kampót,és tökéletes lett......kb 5mm-el lett rövidebb a rugó,ami semmit nem jelent a működése szempontjából. Összerakás előtt igyatok egy nyugtató teát,és biztosan menni fog,ne adjátok fel!
Ja,és úgy kell összerakni az egészet,hogy a rugó feszítsen a menet ellenében,csak így fog jól működni!
ha jó lesz beruházok én is egyszer
http://motostyling.hu/webshop/...
fejidomot kérdeztem anno a hondánál de valami 40 pénz felé lett volna lámpa nélkül
meg aztán összenéztük haver xl-lámpájával hát a sokkal jobb volt
sokkal nagyobb területet világít be, és izmosabb is
xeont bírni fogja? már csak azért mert alapjáraton eléggé leesik ám a feszültség
a másik: a világításnál váltóáram van, ezt még egyenirányítani is kell
érdemes villamossági boltba venni graetz hídat, valami 700 pénzért vettem múltkor az akku töltőbe egy 50amperost
mert akkor az xl fejidom jobb, sokkal jobban világít,igaz kicsit bénán néz ki rajta...........
Ja és cif ilyennel :
http://www.google.hu/imgres?q=...
Hajtottam a rugóra egy másik kampót,és tökéletes lett......kb 5mm-el lett rövidebb a rugó,ami semmit nem jelent a működése szempontjából. Összerakás előtt igyatok egy nyugtató teát,és biztosan menni fog,ne adjátok fel!
Ja,és úgy kell összerakni az egészet,hogy a rugó feszítsen a menet ellenében,csak így fog jól működni!