Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem "olasz"-ban kéne megpróbálni ...
hello sziasztok ... tudnátok nekem linket adni ahol lehet találni xr4 hez gyűrű szet meg esetleg ha lehet egyáltalán itthon kapni himbákat persze zsír újat :D nagy felújítás van és ami kopott vagy gondos az kuka :D meg történt egy kis baleset el szaladt az olaj és fel karcolt 2 himbát mert keveset kapott a szelepekhez :'( :'( apum olaszban dolgozik érdemesebb lenne e előbb ott szét nézni ? köszi :D
ma megneztem a szikrat a Xl-en es ad de mind ha gyenge lenne...2 gyertan is probaltam mind ketton ugyan az...mondjuk nem is tudom milyen szikrat kene adnia ....mikor a gyertat kivettem benzines volt ugy hogy benzin is van de csak nem akar beindulni
ongyujtoval megmelegitettem a matricat az le is jott....holnap szomszedtol aki festo elkerem a holegfuvojat es megprobalom azzal
Én hőlégfúvóval melegítettem a régi festéket és kapartam le. De csak óvatosan, mert könnyen olvad a műanyag! Aztán egy festő fillérekért lefestette előbb teli fehérre, aztán bele a pirosat. Nem mondom, hogy gyári, de a réginél 100X jobb lett.
Melegíteni kellene!
Hőlégfúvó vagy esetleg hajszárító
Most 3-4 hét kényszerpihenőn vagyok.A térdem felmondta a szolgálatot.

Amúgy egész jól,hamarosan jön az újabb videó.
hali
250es xl-hez keresek jó állapotban lévő hengerfejet, vezérműtengelyt valamint himbákat.
most a masikat csinalom es ahol a kipuftol meleg volt ott mar azert nehezen jon....egy matricat se tudok leszedni ugy raegett vagy mi
eddig nincs tervben az ujra festes csak matricat akarok ratenni
szia.
Ezzel probáltad már?
http://www.kohazy.hu/?id=terme...
A fékolajozás után nem biztos hogy újra tudod festeni ha véletlen kell
A kék a gyári,azt a nitró lekapja
az alapozót is nehezen oldja, de lejön előbb-utóbb
Ini bevalt a tipped ....2 reteg festeket sikerult leszednie de a keket nem akarja viszont festek higito kicsit nehezen de leszedi
Látod érdemes ide fel nézni a fórumra mindig tanul valamit az ember
Jaaa kevlár így mindjárt más miért nem ezt mondtad?

Méér ilyen is van?
Nincs mit!Én köszönöm!
Szeva Chywa mi a stájsz?Régen beszéltünk
Köszönöm,megjött a cucc.
Te hogy vagy,mert elég régen jártál erre...
Azóta sikerült beújítani valamit?

Most egy kis kényszer pihenőn vagyok.A térdem betegszabin van....
Igazán nincs mit.
Nekem most szinteres fékbetét lesz elől azt mondják azok még elég jók.Hátul marad még gyári az még kibír egy szezont.
nekem a 2500forintos betétekkel volt tökszar az eleje, szinte 2 kézzel kellett húzni
a mostani bendix nagyon faca ha már nyúlok felé akkor is fog
Nekem az eleje gyárilag nagyon gyenge volt főleg ha nagy lejtőről jöttem lefele két személlyel akkor kellett tépni rendesen.Gumis fékcső volt elől de nem sok mindent ér.Tavasszal kiderül milyen lesz a gép, wp futómű elől komoly fékkel,hátulra meg raktam egy komolyabb gázos gátlót.Ennek a féknek harapnia kell