Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem a hátulja alapból szar
olyan 1/0 módon működik
de nem is nagyon szoktam használni, amikor meg használom akkor meg pont jó ha blokkol
elöl meg teljesen jó az a gyári cső, 1 ujjal is marha jól adagolható és remekül fog
aztán meglehet hogy hátul csak a betét valami semmitérő, na de 3/4 része még fenn van szóval nem terveztem cserélni
Még nem raktam fel majd talán februárba sort keríttek rá.Úgy voltam ha már az első fék 6 dugattyús féknyerget meg 320mm es tárcsát és fémhálós fékcsövet kap akkor a hátsó megérdemel egy kevlár csövet a gumi cső helyett.Nem hiszem hogy nagy csodát fog csinálni hátul,de talán kicsit határozottabb lesz a fékhatás.
na vazzeg, akkor mifenéért minket faggatsz hogy milyen?
installáld aztán mond el milyen
Bocsi rosszul irtam nem karbon hanem kevlár Goodridges márkájú most vettem a hátsófékhez.
Olyan is van
1-2 éve vettem univerzális kuplung konzolt&kart azt hiszem 3500ft volt
de visszapillantónak nincs rajta hely
nézz körbe a boltokban tuti van (esetleg etz cucc, ahhoz elég olcsó a kar)
Sziasztok, ha valakit esetleg érdekel. Honda XR600 gyári sárvédő és blokkvédő! insane5@freemail.hu
Sziasztok!Xl600r tipusú motoromhoz szeretnék vásárolni kuplung kart konzolostol!Hol lehetne utángyártot,bontot is meg felel.Ha valaki tud segiteni kérem jeleze.Köszönöm!
karbon? gondolom nem tapad rá a mágnes
Hali!Mi a véleményetek a karbon fékcsőről van olyan jó mint a fém fékcső?
Hali srácok,mi újság a kalapácsokal?
Benéztem már nosztalgiázni.
Köszi szépen a számot Chywa!
Szívesen,de lehet hogy menthető a rugó is,ha csak a vége pattant le mint nekem is.
Köszi szépen colt72 jó ötlet ez a csavaros megoldás! Lehet holnap szétszedem és megnézem benne a rugót! Hátha csak az a baja!
valakit sm szett érdekl?
kompleten adom 20e! gumikal lánckerékkel!tárcsákkal!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freem
ail.hu
igen mert en abbol kovetkeztettem hogy van szikra hogy amikor gazt huzok inditas kozbe akkor vissza rug....tudtommal szikra nelkul nem tenne....holnap megnezem rendesen mert nemtudtam odatenni jool a hengerhez a gyertyat....de ha nem lesz szikra akkor baj van
Múltkor még azt irtad van szikra van benzin még se indul most meg azt irod hogy még sincs szikra na most akkor mi van?
A hayabusától a babettáig mindnek kell szikráznia ez esetben
Én meg csak 130/ 80 -ast... ilyen kéne. Az enyém tükör.
Igen
Szia.Próbáld meg a tarjáni bontót hátha.Én most találtam náluk km óra hajtásházat,pedig ez is ritka.
tel:20-427-13-14
ha a gyertyat hozza teszem a henger falahoz akkor kellene szikrat adnia igaz?....mert a jawanal igy volt nemtom ez a xl-nel is igy e mukodik

Itt azért jobb a helyzet,két csavar kívülről,és már kint is van.......ráadásul könnyen hozzá lehet férni
A DR 800-nak volt "qrva jó" feszítője.
Valami beszakézott mérnök belülre tervezte a láncfeszítőt .
Nem volt nagy meló hozzáférni "csak" a hengert kellett lehúzni hozzá
Szerintem el van törve abban is a rugó,de szét kell szedni,és akkor kiderül........előre szólok szopás összerakni,de megéri,mert itthon biztos van vagy 20-25 pénz a feszítő........ellenben csak be kell szerelni