Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Találtam két képet a kézi állítású láncfeszítőről. Az első egy gyári(nem Honda),a második egy maszek megoldás.
Az enyémnek az a baja hogy kézzel visszalehet nyomni igaz nem könnyen, de azért megszakadni sem kell hozzá hogy összetoljam! Nem tudom mit csináljak vele mert lehet hogy csak valami apróbb baja van, és ha súlyos pénzért megveszem bele az újat és a régit is rendbe lehetne tenni, akkor biztos tökön szúrom magam!
Mi a baja?
Nekem egyszer előfordult hogy letört a rugó végéből egy darab,de meg lehetett csinálni tökéletesre......mondjuk kicsit babrálós munka volt.
A jelenség amúgy az volt,hogy visszament magától a feszítő.
A gyári biztos nem két fillér,de kérdezd meg. Még azt szokták csinálni,hogy átalakítják kézi állításúra.
Köszi szépen Tipcsi82! Megnézem akkor majd jövőhéten Nyiregyen a Honda Szászt!
Nézz valamerre a környéken Honda szervízt. Az alvázszám alapján megmondják hogy mennyi az annyi. Esetleg típust vagy valami t is tudnak mondani.
Szevasztok sajnos tönkre ment az automata vezérműlánc feszítőm a Honda xr 400-asomba és nem találtam sehol interneten árat meg fényképet sem! Esetleg ha tudtok valami oldalt ahol látnék árat és elküldenétek azt megköszönném! Amúgy 2003-as a gép bár ezek nem hiszem hogy változtak volna! Köszi!
festeni nem....egeszet feheren akarom hagyni ugy jobban tetszik....meg kena valami amivel kitudnam feheriteni a muanyagokat....tartaly is eleg sarga
valami tortent a (TIGERXR600) nikemel......nemtok hozzaszolast irni se kepet feltenni ezert regisztraltam ujra....mostantol errol fogok irni ha benem cseszik ennek is
Ha nem akar jönni hagyd a faszba!Alapozó oszt új festék!
Amit Ini ajánlott az valóban jó leszedni de............................festeni ugye nem akarsz ugyan ide?
Olajleeresztő csonkot. De nem én, szagember
C 02-es vagy más mintázattal?
nem elvileg!
Gyakorlatilag!
Mit hegesztetsz rajta?
Na elvileg kiszedték a csavart
Már csak el kell menni érte.
Aztán szétszedni.
Aztán meghegesztetni.
Aztán összerakni...
en eddig mitasbol is csak 120/80 volt amit lattam
Mitas-ból van boltban. 16-tól. Odaszóltam.
még boltban sem fogsz találni
ha mégis, akkor szólj ide
ez még egy sör lesz ám
Helló. 130/80 17-es krosszgumija valakinek elfekvőben? Jó állapotban érdekelne.
koszi a tippet
egy rongyot áztass be fékolajban aztán ráteríted. és néha után nedvesíted a szövetet.
faszán felszedi, le lehet törölni róla könnyen
festéktől függ milyen gyorsan, max 1-2 nap mire feljön, de a gagyi festék pár óra és már hólyagosodik
kep lemaradt
valakinek valami otlet hogy tudnam ezt a fekete festeket leszedni? ....ugy rajta van hogy felkaparni se lehet
akkor itt a siksagon 1500km-t kibir nekem majd