nem ezzel vettem...egy chopper dobbal vettem...videoim kozt megtalalod ....azota alligattam sokat a csavaron....fuvokakat en nem fogok cserelgetni mert nincs is es amugy is eladom a motort....holnap megprobalok tobb levegot adni neki es ugy beinditani ha meg nem fog menni akkor valamit kitalalok mert a tuning dobot meg akarom hagyni a XR-re
Abból kiindulva, hogy én már nemegyszer bennehagytam a kipufogó végébe a záródugót (ami ugye teljesen tömít), nekem mindig elsőre beindult a gép. Csak beindulás után furcsáltam, miért is halk a motor :-)
Kéüteműnél nagyon befolyásoló tényező a dob. De négyütemnél közel sem ennyire.
Hozzá kell hangolni a karbit a gyári dobhoz.Gondolom a sport dobbal együtt vetted a motort valószínű az előző gazdája hozzá hangolta.Általában egy ilyen hangolásnál nem elég csak a benzin levegő csavaron állítani.Lehetséges hogy alapjárati fuvókát és fő fuvókákát kell cserélni.
Látom lett itt egy kis kavarodás... mert ma feladtam délután az XR sárvédőt amit mondtál hogy kell,most este meg jött a mailod hogy mégse kell!? Írtam mailt kettőt is az imént!
igy van akkor kezdte....nagy baja nincs szerintem mer addig minden rendben volt...amugy menet kozben tettem ra a XR dobot es rendesen hallani lehetett ahogy leesik a fordulat a fojtas miatt
Onnantól kezdődött ez a kínlódás az indítással amikor levetted a nyitott dobot és felraktad a gyárit.Nem tudok másra gondolni csak erre.Ezeket a berugós egyhengereseket amúgy is érzékenyen érinti az indítás szempontjából a nem megfelelő levegő benzin keverék.
attól még be kell hogy induljon
pl ha az xr4 végébe beteszi az ember azt a kis picsa szűkítőt ugyanúgy beindul, csak menni alig lehet vele mert ledadog már vagy 3 ezres fordulaton
Persze hogy lehet irtam már ezt régebben is neked A fojtott gyári dobnál a vissza csapódó gáz miatt kevesebb benzin kell a motornak.Ezért amikor felrakod a gyári dobot visszább kell venni az üzemanyagot.
az lehet hogy az XR orginal dobja lefojtja az XL-t es azert nem indul?....tegnap a nyitott dobbal nagy nehezen sikerult beinditani....mikor mar meleg volt ratettem a XR dobot es tertem is egyet....10 perc utan elso rugasra indult az XR dobbal.....ma megin nem indult meg csak nem is roffent egyszer sem
Kéüteműnél nagyon befolyásoló tényező a dob. De négyütemnél közel sem ennyire.
pl ha az xr4 végébe beteszi az ember azt a kis picsa szűkítőt ugyanúgy beindul, csak menni alig lehet vele mert ledadog már vagy 3 ezres fordulaton
Nem kicsit van berohadva!
legfőképp a gmailról
volt hogy amit délelőtt küldtek este 10 után jött meg