szeretnék kérni egy kis segítséget honda xl 600r-mocimba valami lett a berugóval nem huz vissza és egyfojtába hajtaná menet közbe.amikor szétszedtem levolt törve a rugóbol.keresnék hozzá 1-et.
Olyan kút ami nincs annyira szem előtt az még belefér.Mondjuk voltunk olyan kocsmánál valahol kaposvár fölött ami közvetlenül a főút mellett volt.
Tabi huligánok: http://www.sportmotor.hu/motor...
na mondjuk tábla nélkül nehezebb......
ezért is hagytam fel a "ötvenesként" használt 600 as motorozásról
mondjuk én elmerészkedtem 100-120 km távokra is vele, igaz annak is 23 literes tankja volt, de ilyen út melletti kutakon voltam vele párszor
univerzális xr tank
különféle csavarok helye van benne gondolom adtak hozzá anno rögzítőelemeket de nem volt hozzá szóval coptam vele pár órát mire összejött
nem kényelmes cucc, de egy tankkal megmásztam a bihart, és haza is jöttem vele
Köszönöm.
Mi most tervezünk egy túrát Veszprémbe(dec 10. ami elmaradt) meg egyet balaton körül.Igazából nekem is erre kellene egy nagyobb tank.Ez xr400 tank?
ehhez a siratófalazáshoz vagyok öreg, nemigen tudom felfogni mire lehet jó.....
szóval nem a motorozáshoz vagyok öreg
20 év múlva azért még szeretném még csavargatni a gázt
Ne mondogasd gyakran mert magad is elhiszed
van itt debrecenben egy öreg motoros,a Lajos bá .
Nem mondom,hogy guru de 60 évesen lábon ment ki afrikába s vissza egy E DRZ-vel . Most 63. éves de még kimegy ide oda endurózni és sok mindent meg is old . Nagyon szeretnék majd 60 évesen ilyen intenzitással motorozni!
Küldj róla egy képet és megbeszéljük.Neked csak egy túra tankod van?
Akkor serénykedj az ivással.Én tegnap csináltam egy kis üveg csipkebogyós ágyas mézeset.
Én meg most kezdem megszeretni ezt a kategóriát. Technikás dolgok ezek.A motorját meg mindenki félti csak sok emberen nem látszik.
Ini te mennyit kérsz érte?
szeretnék kérni egy kis segítséget honda xl 600r-mocimba valami lett a berugóval nem huz vissza és egyfojtába hajtaná menet közbe.amikor szétszedtem levolt törve a rugóbol.keresnék hozzá 1-et.
Üdv:Józsi