Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem akarják ők tönkreverni szerintem csak nem adja ki
Meg aztán itt lehet tanulni
Szia! Nemtudom, mennyit ér meg neked?
Az elsőre pont lett is egy ember úgynézki, hirdetem máshol is pedig még csak 3 órája raktam fel. Ha te meg elviszed a hátsót akkor végre nem kell ide oda pakolgatnom őket....
mondhattad volna hogy ilyesmi is kell..... küldtem volna az órával, nekem is kallódik egy lámpástul
Szia.Mennyi lenne az a hátsó sárvédő?
Kösz a segítséget:)
Ami a képen.
látványos de sosem értettem mi értelme van az ilyeneknek
szegény motorokat tönkreverik teljesen
Én már építettem be de nem sima berakós, mert gépmunka is kell hozzá! Ráadásul 17-es, amihez nem sok jó gumi van terepre!
Pirosban nincs?
Sziasztok! Honda XR gyári első-hátsó sárvédő és gyári alu blokkvédő baráti áron ELADÓ egyben vagy külön-külön. Vigyétek! Érdeklődni itt, vagy insane5@freemail.hu! Posta megoldható! ÜDV!
Ja,ilyesmi
erről beszélünk?
Szerintem nem az NX lánckereke menesztős,az XR-é fix.Ergo sokkal szélesebb a domié,
Van XR kerekem
Van
Sziasztok.az a kérdésem lenne,hogy Honda Nx 650 kerekeket bele lehet e tenni Honda Xr 600-ba?Ha valaki meg tudná mondani hálás lennék.
van olyan nagyban is?
én még 12-től nagyobbal nem találkoztam
Fasza az Adventure ruhája van rászabva szerintem
Szarok azok,én csavarboltban vettem olyan befeszülős dűbelt.Sose többet nem lesz vele bajod
mit szoltok?...ha jool latom XR400-as

"Jó pár dolgot alakítottam már az XRemen, de ez adja a legtöbb mosolyt" -na-na,azért van ott még más finomság is
Naná, a bot túloldaláról jöttem, ugrás után így érkeztem
nekem akkor kellene vagy 15 centis emelés.....

én kidobáltam a magasítókat, úgy sem volt akkora mint kellene aztán magasítóval előbb esik hanyatt az ember
Semmi extrém, 187cm. Nem olyan magas az, nem csak magasítva van hanem előretolva is, állítható befogóval. A gyári befogóval nagyon hátul van a kormány, magasítva az öledbe hullik :)

Azt hiszem Shane Watts mondta, endurós berkekben úgy szokták állítani a kormány magasságát, hogy a lábtartón egyenesen állva karjaidat előre lóbálva pont elérjed az ujjbegyeiddel a markolatot. És a markolatok legyenek egysíkban a telókkal.

Jó pár dolgot alakítottam már az XRemen, de ez adja a legtöbb mosolyt
3 benzinkuton megalltam es sehol nem volt 18as gyertyakulcs....holnap ha lesz idom szerzek valahonnet es kiszedem....dekopresszorral szoktam szelloztetni de akkor se indult