tul folyon nem jon semmi....a filter is mind ha kicsit benzines lett volna ....ma 2x roffen a 2 ora rudalas alatt de semmi tobb....gyertyat meg nem tudtam kiszedni mert nem tudtam venni 19es kulcsot.....meg azt kicserelem es ha nem indul akkor se akkor nemtom mibaja lehet
Az hogy dől belőle a benzin szag az azért is lehet mert a sok rugdosástól teli szívta magát.A túl folyón nem folyik a benzin?Mi a reakciója a motornak mikor rugdosod?Be se röffen?
ma megneztem a levegofiltert es csak ugy dol a benzin szag a levegofilterhazbol....azota eresztem is benzin szagot miota nem akar beindulni csak elfelejtettem leirni multkor....az mitol lehet?
Hahó Tudom de még mindíg nem hoztam el a szerelőtől ráad most már fel sem veszi a telt elmegyek hozzá és rátöröm a műhelyt!Majd küldöm a képet ha neked nem kell megegyezek masteron1-el!
Üdv: L kezdek álmosodni!
ha holnap nem indul be akkor szerzek kulcsot amivel kitudom szedni a gyertyat es kicserelem es ha ugy se fog menni akkor autoval meghuzzuk es majd csak lesz valami
nem kapott fel valami szöszmöszt a karbi? vagy egy szép kövér vízcseppet?
esetleg porcelántöréses a gyertya?
vagy próbáljátok meg valamivel húzatni
majd csak durran valamerre
Valószínűleg azért mert a nyitott rendszerhez van kaibrálva a karburátor és te most fel raktad rá a fojtott gyári dobot és igy most túl sok a benzin neki azért nem indul és fullad le ha gázt adsz.
enyém valahogy eltört......
bár elégnek kellene lenni annak a 8.8asnak is a cagiván is mindenhol olyan volt
Üdv: L kezdek álmosodni!
esetleg porcelántöréses a gyertya?
vagy próbáljátok meg valamivel húzatni
majd csak durran valamerre