Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valahogy az istenert se tudom beinditani az XL-t....amiota levettem rola a tuning dobot es ratettem az XR orginal kipufogojat...akkor meg jool be is indult egy percig ment kb es egy gazhuzasra leallt...azota 2x poffent es semmi tobb....benzint kap szikra van mert vissza rug ha huzom neki a gazt inditasnal.....valakinek valami otlet mert nem indul?
Itt tudnak segíteni a váltódon
http://www.see-see.hu/
LacikaR1fan képeket kérnék már nagyon régóta az nx blokról
és engem érdekelne
Nem beszélve: ajándék üléssel
Valamint.Honda Xl tank,zárható tanksapkával, illetve egy grátisz Dominator Váz! Összesen egy 10e /olcsón adom/.
Fejidom!Honda Dominator! 6e
Illetve Nx650 es Blokk,váltó,henger 8e
neztem koszi.
majd ha nalam lesz megdumaljuk
Üdv.Köszönöm az érdeklődést az XL 600 alkatrészekre. Ma hívott egy manusz hogy pénteken elviszi egyben az egész motort.Ha nem viszi el akkor szabad a vásár,bontom ezerrel.
A linkemet néztétek?
Áááááá az csúnyán mutat a szobában Küld el inkább nekem ajándékba
kiteszem a szobamba disznek
Mi a terved a kopott tengellyel?
sajnos nincs akkor biztos azt rendelnem
Nincs olyan ismerősöd akinek van olyan számlája amin keresztül lehet rendelni az ebay-ről?
hat szivem szerint en is csak az bonyolult meg kockazatos is kicsit
nimphas.co

Engem érdekelne az első kerék féktárcsával
gumi nem kell rá
mennyi lenne az ára?
meg ha úgy van akkor írd le mi mennyi
hátha érdekelne más dolog is
Hááááát én inkább megrendelném a stage 1-es vezérműtengelyt nem sokkal drágább postával együtt de nem akarlak befolyásolni A 80 euro az egy közepes ár érte.
na tudok 80 euroert dominator vez.tengelyt...most szedte szet a blokkot aszonta 100% ok....megeri annyiert?
Utólag is :

Lóerőben, nyomatékban gazdag, baleset és műszaki hiba mentes új évet mindenkinek!

sikerult egy joo uzletet csinalnom uj Scott 87 otg enduro szemuveget vettem 18 euroert ...tegnap kesz lett a maszek emelom is
koszi...majd irok neki ha ugy lesz
Köszönöm szépen Stangli F a segítséget megnézem minél hamarabb rendezem a problémát! Ezúton is boldog új évet kívánok!
én mindig megszaglászom az olajat vételkor
meg a kipufogót is megujjazom
ez olyan tudományosan néz ki

olajjal az opellel szoptam be anno... ki is olvadt a hajtókarcsapágya