Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van itt egy gyerek a képes motoron aki hirdeti magát őt kérdezd meg de nem ismerem nem tudom mennyire megbízható.
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
hogy lehet innen rendelni es a posta mennyi kb?
nekem ugy mond az volt a szerencse hogy alul kapott olajat az xr csak fent nem azert kell most ezt azt cserelni
ha nemtudok szerezni olcson hasznaltat ami joo is akkor lehet megveszem azt a stage 1 est
Sztem nagy változás nincs, én is csak azért cseréltem mert a gyári egyik bütyke kopott volt, és féláron van mint a gyári.
Sejtettem ha egy hondába van olaj az még véletlenül se lesz hajtókaros.Legalábbis ritka mint a fehér holló
Elmentem a világ végére érte.Átb@sztak vele.Kipróbáltuk,szép hangja volt ,könnyen indult,stb.Itthon az első túra előtt /helyett /olajszint ellenőzéskor derült ki hogy egy csepp sem volt benne.Palira vettek elég szépen.A jó pap is holtig tanul.
Hogy lehet hajtókaros egy honda? ? ?Olaj nélkül jártál?
Üdv.Volna egy bontásra szánt XL 600 LM gépem mivel hajtókaros lett Egybe vagy bontva.
A gyári jelző az a méretének szólt.Mit tapasztaltál a stage 1 -es től?Hol változott a motor teljesítménye?
Ez utángyártott, nem gyári, ráadásul noname, attól persze még lehet jó. Nekem stage1 van az XR4-ben, nincs vele gond - eddig legalább is
Itt van gyári is fillérekért
http://www.ebay.com/itm/new-ca...
Én a helyedbe innen rendelnék stage 1 es tuning tengelyt nem vészes az ára.
Őt hiába hívod nincs neki már beszéltem vele.Ismerem a srácot.
ovetlen ....koszi
valahogy nem ertek ehez az expresszhez
van egy emberke északon, az hirdet mindenféle honda cuccot
keress rá az expresszen
valaki már innen is üzletelt vele már, ha jól emlékszem
Mondta már más is ezt a kólás témát. Meglesem asszem. Köszi az ötletet.
oki koszi
A képes motoron van egy csomó bontós hirdetése valamelyiknek tuti lesz.Ha esetleg nem találnál akkor irj rám mert van olyan ismerősöm aki újra köszörülné a profilját kb 80 euro-ért.
Olvastam is, de az egyik motoros kolléga is kipróbálta:
A berohadt csavart, rossz, eltömődött vízhűtőt coca-cola-ba áztatta pár napig. A csavar megindult, a hűtő azóta is kifogástalanul működik!
Egy próbát szerintem Neked is megér...
en szlovakiai vagyok nalunk ilyenek nincsenek igen....tudok egy helyet ahol lehet lesz majd holnap fogok oda telefonalni
Bontókba érdeklődtél már?