Alapjárati az speciális fúvóka , azt nem igazán lehet mással helyettesíteni . Főfúvóka helyett jó a simsoné , persze neked kell megfelelő méretűre csinálni ...
megjött a jézuska elszált a gyújtásom tudna valaki segiten hogyan kezdjek hozzá a hiba kereséshez? gondoltam kerülök egyet a jó időben és alapjáraton melegítés közben egyszer csak lelát ..... . .
Eladó vagy cserélhető egy mtb kerékpár cipő spd talpal, de kiválóan alkalmas túrázáshoz és a hétköznapi viseletre is. Fekete-szürke színű, kb 6-szor volt rajtam. 46-os a cipő nagyon vagány stílusú cipő sokan megnézik! Kényelmes viselet annak ellenére hogy kemény a talpa de ezáltal rugalmas és megkönnyíti a járást! A talp elején lévő szegecset kilehet csavarozni! (első képen látható)Dobozába adom a cipőt nincs semmi baja,mint az új, hibátlan! Új ára 30 ezer volt! CSERÉLNÉM 46-OS CROSS CSIZMÁRA, VAGY NADRÁG MEZZEL, ESETLEG PROTEKTORING IS ÉRDEKEL! BÁRMILYEN MÁRKA SZÓBA JÖHET! 185 CM MAGAS ÉS 95 KG VAGYOK!
ilyenkorra akartam betenni azt a képet amikor az xr4-et a nagykarácsony táblánál fotóztam le..........
csak sajna a telefonom elfelejtette a képet
akkor csak így natúran:
ritkán szokott megállni menet közben, hátha csak valami elrázódott
jössz majd a bp-szeged túrára?
vezetkeket megnézni nem-e testel valahol?
Ha jól látom ez egy 2004-es kiadás. Szép
Devilke a vers qrva jó
S az ígért kép az XR-emről.
Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
csak sajna a telefonom elfelejtette a képet
akkor csak így natúran:
kellemes ünnepeket mindenkinek!