Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

utána még 1 szer be bírtam indítani de pár másodperc után ugyancsak leált de ha találok valamit azt jelzem..
kábelezést is átmozgattam és átnéztem semmi
azért a vezetékeket nézd át, kapcsolóknál meg mindenhol
ritkán szokott megállni menet közben, hátha csak valami elrázódott
igen vannak vadonat új gyertyák... csepp szikra sincs
na majd tavasszal kimagyarázod egy hagyás rostélyos és 2 sör mellett
jössz majd a bp-szeged túrára?
másik gyertyával nézted már?
vezetkeket megnézni nem-e testel valahol?
Alapjárati az speciális fúvóka , azt nem igazán lehet mással helyettesíteni . Főfúvóka helyett jó a simsoné , persze neked kell megfelelő méretűre csinálni ...
azt kéne ugy látszik mindenkinek hozott valamit dee tőlem csak vitt Cdi meghibásodás lehet ?
akkor futás a jézuska után és csapd szájon hogy elvitte a gyujtásod!Meg mit piszkál hozzá más cuccához..
Látom ezt már nehéz lesz kimagyaráznom...
devilke nagyon jó a vers
megjött a jézuska elszált a gyújtásom tudna valaki segiten hogyan kezdjek hozzá a hiba kereséshez? gondoltam kerülök egyet a jó időben és alapjáraton melegítés közben egyszer csak lelát ..... . .
nekem hozott a jezuska egy Fox 180 cross gatyat
jó nagy akku lehetett
Boldog Karácsonyt és kellemes ünnepeket Kívánok minden fórumtársnak és Családjuknak!
Megjött a Jézuska. Hozott egy pár térdvédőt meg könyékvédőt
Sikerült feltölteni a fényképező aksiját?
Ha jól látom ez egy 2004-es kiadás. Szép
Boldog karácsonyt kívánok minden fórumos motorosnak!

Devilke a vers qrva jó
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!

S az ígért kép az XR-emről.
Ez a vers jobb mint a karácsony!
Kellemes ünnepeket kívánok minden fórumos kollégának.
Eladó vagy cserélhető egy mtb kerékpár cipő spd talpal, de kiválóan alkalmas túrázáshoz és a hétköznapi viseletre is. Fekete-szürke színű, kb 6-szor volt rajtam. 46-os a cipő nagyon vagány stílusú cipő sokan megnézik! Kényelmes viselet annak ellenére hogy kemény a talpa de ezáltal rugalmas és megkönnyíti a járást! A talp elején lévő szegecset kilehet csavarozni! (első képen látható)Dobozába adom a cipőt nincs semmi baja,mint az új, hibátlan! Új ára 30 ezer volt! CSERÉLNÉM 46-OS CROSS CSIZMÁRA, VAGY NADRÁG MEZZEL, ESETLEG PROTEKTORING IS ÉRDEKEL! BÁRMILYEN MÁRKA SZÓBA JÖHET! 185 CM MAGAS ÉS 95 KG VAGYOK!
Csatlakozom az előttem szólókhoz.

Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
DRZ topikban láttam egy nagyon hasonlót
ilyenkorra akartam betenni azt a képet amikor az xr4-et a nagykarácsony táblánál fotóztam le..........
csak sajna a telefonom elfelejtette a képet
akkor csak így natúran:

kellemes ünnepeket mindenkinek!