Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elküldtem
Hellohello,megtennéd akkor hogy küldöd a mailt a cbr-es összeröffenésről?(euroring) ha csak a mito miatt nemküldöd,akkor jövök a 600rr-el:)
na,küldmá plíz.Télleg jönnénk
Még nekem se mondta senki. Az öcsém is szokott vele menni (Ő is 180) de szerintem Ő se néz ki rajta bután.
Köszi Rocky !
Akinek nem tetszik az vegye be!
Itt az oldal, de sajnos én nem sokat értek belőle. Az árak is le vannak írva egy listán és az alkatrészek is le vannak fotózva.
CBR125R tuning
"Az egyetlen problémája, hogy kicsi. Ezen a kétkerekűn ugyanis igen bután néz ki mindenki, aki a 170 centiméteres magasságot elhagyta, igaz a motor a nagyobb teremtűeknek sem kényelmetlen." idézet a napigazdaság.hu-ról
Én 180 cm vagyok, de még senki se mondta, hogy bután nézek ki rajta!!!!!
Mit szóltok hozzá?
Rocky!
Mennyibe kerül kb. ez a 19 lóerőre tuningolás?
Milyen alkatrészek kellenek és mennyi lenne pl. a végsebbesége ? Sokkal jobban gyorsulna???
Aki tudja az kérem válaszoljon !!!!
Az előző fepinek szólt köszke
Csá

Köszi.Amúgy hova valósi vagy?Mert akkor érdeklődnék hogy hol lehetne kiszedni a karburátor folytást.Mert a kipufogót meg lehet oldani de a karburátorba nem szívesen piszkáltatnék bele.
szeva rocky!
Lécci küldjél már infót erről a cbr-kiskupáról,emailbe ide plíz!!!De küldámel!:)
gilera@vipmail.hu
Én is úgy tudom, hogy az EU-s határ miatt van benne, hogy 15LE alatt legyen.
Állítólag: elektromos, karburátorba + kipuf környéként.
De ez nem saját tapasztalat, csak vhol olvastam.
Aranyos kis gép a CBR125R, de NEM sportmotor. A blokk, a futómű, a fékek és az üléspozíció alapján inkább egy kezdő túramotor vagy univerzális városi motor. Akkora helyen elfér mint egy robogó, de azért annál sokkal komolyabb. És nagyon kényelmes! Szerintem úgy jó, ahogy van.
Szóval nem kell dögös hangot előcsalogatni belőle, nem kell belepiszkálni a 0,2 LE teljesítményfokozás érdekében.
10,1 Nm @ 8000 1/min a honda honlapja szerint
Rocky! Nsr az 30 le teljesen gyárilag, persze folytás nélkül.... Mondjuk a 4 üteműnek meg vmivel nyomatékosabbank kéne hogy legyen. .. de nemtudom mekkora nyomaték van a CBR-be..
500 000-nél olcsóbban még nem láttam eladó CBR125-öst, szal szerintem teljesen jó ár érte.
Vizsga, rendszám minden van rajta. szinte zsír új. már csak 2 nap:)))
Szerintem az EUs normák volt a cél. Ha bemész egy kereskedésbe és veszel egy ÚJ Cagiva Mito-t akkor ahogy kitolod az is csak 15 paci.
Az a helyzet hogy (nem tudom miért csinálta ezt a Honda) nagyon le van butítva a kis CBR blokkja. Pont tegnap találtam egy olyan oldalt ahol ennek a motornak a tuningolásával foglalkoznak és a megfelelő alkatrészek cseréjével 19LE-t hoznak ki belőle keréken!!!!!!!!! Ami azért már igencsak közelít az NSR teljesítményéhez.
Ho jól tudom 3 helyen van folytás. Nem saját hülyeség. Olvastam. Van elektronikus, karburális és kipuff. Ha jóltudom így 24-5 ló körül van. Ne vegyétek szentírásnak, de én így tudom. A HONDA márkakereskedő szerint persze nincs. A kipuffot egyszerűen meg lehet oldani, de a karbihoz szakember kell. Az elektronikát meg le kell másolni szabályzókör nélkül. Ha jóltudom ennyi...
nincs ezekben semmi fojtás csak ugye a 12-3-4 nem tom pontosan mennyi lóerő nem tud többet......ez van....
CSÁ

Nekem van kb 1 éve egy 125-söm szerintem nagyon jó. egy baja van az hogy vékony a kerék.De amúgy egykerekeztem vele meg minden úgy hogy nagyon jó.Vki nem tudja hogy hol lehet a folytás,mert lejárt a garancia és egy kicsit gyorsabbá akarom tenni!
Mert a szalonba azt mondták hogy nincs benne folytás ,hanem valószínű hogy a kipufogóban megtörik a levegő és azért nem megy annyira.
Van rajta vizsga,rendszám...?
Üdv mindenkinek!
A múlt hétvégén vettem egy 125ös cbr-t. Fél éves, 2ekm stb. Ha minden igaz szombaton el is hozhatjukAmúgy szerintetek jó vétel volt 500ezerért?
Szia. Érdekelnének a részletek..
k.sz.007@freemail.hu